dokładnie. MadziX nie kombinuj tylko się postaraj i pochwal sięSOWA pisze:świadomie skręcasz z temetu. Pokaż...
Co to za tekst?
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
jeden ? to jeszcze gorzej...SOWA pisze:To chociaż jeden.
cycki
[ Dodano: 2007-04-13, 22:03 ]
jeden przynajmniej dobrze gada....roads pisze:Dobra MadziX, nie pokazuj, nie nie teraz to za późno teraz to nie
cycki
[ Dodano: 2007-04-13, 22:05 ]
no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....Daniel VTS pisze:Foch???? A z przytupem chociaż???Cycki

- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
biedactwoMadziX pisze:no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....
[ Dodano: 2007-04-13, 22:16 ]
nioe wiem czy dobrz ego zrozumiałaś?? Chodziło mu ze jest za póxna pora i mało chopów na forum w bardziej przystępnej porze pokażeszMadziX pisze:jeden przynajmniej dobrze gada....
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
nie denerwuj mnie ...Daniel VTS pisze:biedactwoMadziX pisze:no foch....i to z mocnym przytupem aż się obcas w podłogę wbił....MadziX zachowaj spokój
Czego Ci bardziej szkoda???? Ładnej terakoty ewentualnie parkietu, czy szpileczki w buciku???
![]()
tts
cholera a juz myślałam,że roads po mojej stronie...naiwna jedna jestem..

- roads
- klepacz

- Kontakt:
Daniel VTS, no widzisz chopy sie rozumioDaniel VTS pisze:nioe wiem czy dobrz ego zrozumiałaś?? Chodziło mu ze jest za póxna pora i mało chopów na forum w bardziej przystępnej porze pokażesz Cycki
MadziX, sorry, spoko wsazyscy jesteśmy po Twojej stronie
no bo w końcu masz, no wiesz, niby temat od tego, no masz no te no ..... kurde no cycki, Boże poszło
a czemu nie ma emotki ocierającej pot z czoła
cycki cycki cycki
[ Dodano: 2007-04-13, 22:40 ]
POBITO "albo" cycki w góręSOWA pisze:Na 51 trudny przeciwnik "al-bo",
chyba że już Ktoś zauważył ")
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
a mówiłaś, że ja Cienie denerwuję w ogole?? czyżby mi ise udało????MadziX pisze:nie denerwuj mnie ...
nie Ty jednaMadziX pisze:cholera a juz myślałam,że roads po mojej stronie...naiwna jedna jestem..
szacunken all for men in the worldroads pisze:Daniel VTS, no widzisz chopy sie rozumio
Wiem wiem, ale wtopa ja was bardzo przepraszam już są CYCKI!!!!
Ostatnio zmieniony pn 16 kwie 2007, 21:09 przez DIDI, łącznie zmieniany 1 raz.
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI