Tera wiem czemu nie dzwoniłeśC_L_K pisze:Czy może przypadkiem jutro (niedziela) ktoś coś gdzieś? Patrząc na pogodę bym się troszkę pobujał. Na bajzel mi się nie kce, ale jakąś fajną traskę można by pierdyknąć

Może Cafe Biba?ppamula pisze:Planowane cotygodniowe spotkanie czwartkowe o 19 w jakim miejscu tym razem?
Ma ktoś jakieś pomysły?

W środku na pewno ciaśniej niż w tej pizzerii na Ursynowie, o tym trzeba otwarcie powiedzieć od razu.. Ale może spróbujemy?
   W środku na pewno ciaśniej niż w tej pizzerii na Ursynowie, o tym trzeba otwarcie powiedzieć od razu.. Ale może spróbujemy?

Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt

a moze cos blizej metra?
 a moze cos blizej metra?  Zeby nie bylo ze tylko marudze to moja luzna propozycja:
 Zeby nie bylo ze tylko marudze to moja luzna propozycja:
 W sumie moge jutro rano sie przejsc i zobaczyc ile tam dokladnie jest miejsca, daleko nie mam
 W sumie moge jutro rano sie przejsc i zobaczyc ile tam dokladnie jest miejsca, daleko nie mam  No i musze looknac czy tam nie ma jakichs studenckich imprezowych czwartkow, chyba ze to nie przeszkadza
 No i musze looknac czy tam nie ma jakichs studenckich imprezowych czwartkow, chyba ze to nie przeszkadza  

autkiem lecimy jutro z samego rana , w sensie moim dwuosobowym dostawczakiemadjar pisze:Zastanawiam się nad tym, bo chęć jest, ale nie wiem, czy się wyrobię czasowo (mam coś do zrobienia w pracy). A wy kiedy planujecie ruszać i czym (autko, moto, pociąg)?Łysolek pisze:Czy Centuriony wybierają się na pogrzeb Kolegi IIItera ? Jeśli tak jak kto i czym jedzie , mam zamiar jechać z Diablicą więc jakby co prosze o kontakt

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości