Battlefield Bad Company 2 PC

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Battlefield Bad Company 2 PC

Post autor: Kawa » sob 05 mar 2011, 18:52

No dobra misiaczki, dosyc pierniczenia i mentolenia. Gra dla prawdziwych facetow - kurz, brud i zapach napalmu o poranku. Kto gra, przyznac sie, bo jak sie znajdzie moze jeszcze 4 ownersow to biore serwer i robimy klana VFR co by nie bylo. Wiem juz ze jeden z ownersow, ktory chcialby pozostac narazie anonimowym loi ostro :D

Awatar użytkownika
sams0n
teksciarz
teksciarz
Imię: Szymon
województwo: podlaskie

Post autor: sams0n » sob 05 mar 2011, 18:57

Gram od samej premiery więc pozabijam z OvnerSami niewiernych wrogów.

http://bfbcs.com/stats_pc/Sams0n86

Jak coś GG 1152008 i gramy:)
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 15 mar 2011, 14:17

Wczoraj odpaliłem na PS3 BF i powiem szczerze, że maga giera....
Rekomenduję userom PS3 - i tym co grają na PC-tach, że czas przesiąść się na jedyną słuszną platformę ;)
Wczoraj wszedłem na serwer, pograłem, polatałem, pojeździłem czołgiem, rozjechałem 2 japońców :D - podoba mi się. Może jakaś większa grupka ??
Ja narazie mam demo i mozna grać w sieci :D więc trzeba sie zgadać ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr

Post autor: ppamula » wt 15 mar 2011, 14:34

No iestety, wymagania tej gry mnie deklasują z uwagi na kartę grafinczą, choć bardzo mi się podoba.
Na PS3 też w najbliższym czasie się nie przesiądę :(

Awatar użytkownika
sams0n
teksciarz
teksciarz

Post autor: sams0n » wt 15 mar 2011, 16:42

muchaok pisze:Wczoraj odpaliłem na PS3 BF i powiem szczerze, że maga giera....
Rekomenduję userom PS3 - i tym co grają na PC-tach, że czas przesiąść się na jedyną słuszną platformę ;)
Wczoraj wszedłem na serwer, pograłem, polatałem, pojeździłem czołgiem, rozjechałem 2 japońców :D - podoba mi się. Może jakaś większa grupka ??
Mam też na PS3 - mniejsza grywalność dlaczego? o tym pisałbym eseje - dodam tylko w skrócie że na PS3 sprzedałem bfa - brak kontroli nad userami na serwerach co deklasuje tą grę w moim obliczu :cool

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » wt 15 mar 2011, 18:39

sams0n pisze:brak kontroli nad userami na serwerach co deklasuje tą grę
Możesz ciut uchylić rąbka tajemnicy na czym problem polega?

Awatar użytkownika
sams0n
teksciarz
teksciarz

Post autor: sams0n » wt 15 mar 2011, 19:36

Już tłumaczę - jeśli chodzi o Banowanie/Kickowanie za wtargnięcie na pole respawn 'owe nic się nie dzieje - Pc daje możliwość adminowania lub wprowadzania dodatkowych opcji w postaci / zakaz używania gl czy innych broni które wg posiadaczy serwerów są zbędne i poprzez to tworzą często takie na ,których strzelamy np. tylko pistoletami lub nie może być snajperów itp itd. W bfa nie grałem na PS3 od 2 tygodni - może coś się zmieniło.

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » wt 15 mar 2011, 20:24

muchaok pisze:Wczoraj odpaliłem na PS3 BF i powiem szczerze, że maga giera....
Mój drogi Muszko, to jest temat o BFBC2 na PCta, jesli chcesz popisac o BFBC2 na PS3 to zaloz sobie odrebny temat. Nie jest to zbyt trudne :biggrin :razz: :razz: .

Ale tak na powaznie to giera wymiata i tym bardziej wymiata na PC. Samson dodalem Ciebie do znajomkow i mozemy mykac.

Piotrze, karta graficzna ktora pociagnie BFa w cale nie jest taka droga.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » śr 16 mar 2011, 09:31

Kawa pisze:karta graficzna ktora pociagnie BFa w cale nie jest taka droga
nieda się wcisnąć w lapka ...

Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » śr 16 mar 2011, 11:03

Jak juz mowa o grach ja ciosam w Mount&Blade:Warband, Life4Dead lub Kompanie braci ewentualnie Kurnik.pl "pan" jak ktos chetny do gry pisac

Mam na oku jeszcze Shogun2 grał ktos w pierwsza odsłone czy gra data premiery S2 jest na 18.03 ale w necie idzie juz zamowic rzecz jasna wysyłka jest w dniu premiery lub dzien po niej.
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » śr 16 mar 2011, 11:38

A będę sobie tutaj pisał o BF na PS3, bo:
Po 1. Sprawdziłem najpierw czy nie masz tu uprawnień i nie wytniesz moich postów :P
Po 2. Lubię Cię denerować,
Po 3 - cie i najważniejsze bo tak,
Po 4. po co zakładac temat BF, skoro juz jest i można się podłączyć ;p
Po 5. bo jestem leniwy, i nie chce mi się zakładać własnego tematu. Więcej pisania itd.
Po 6. ponownie bo tak :D

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » śr 16 mar 2011, 12:18

muchaok pisze:A będę sobie tutaj pisał o BF na PS3, bo:
Po 1. Sprawdziłem najpierw czy nie masz tu uprawnień i nie wytniesz moich postów :P
Po 2. Lubię Cię denerować,
Po 3 - cie i najważniejsze bo tak,
Po 4. po co zakładac temat BF, skoro juz jest i można się podłączyć ;p
Po 5. bo jestem leniwy, i nie chce mi się zakładać własnego tematu. Więcej pisania itd.
Po 6. ponownie bo tak :D
Mój Drogi Muszko, niestety nie uchwyciłeś sedna sprawy :biggrin . Ty w tym temacie bedziesz pisał o BF na PS3 nie dlatego, że tak, tylko dlatego, że Twój PCet pamięta jeszcze czasy dinozaurów i nie tylko nie pójdzie Ci BFBC2, ale takze BFBC, jak i BF2 i BF1. A punkt 5 to oczywista oczywistosc :biggrin. Ponadto zapomniales ze, przy kazdym poscie jest ikonka z wykrzyknikiem, taka awaryjna, specjalna na Muche, jakby siał offtopic w offtopicu :P :D.

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » śr 16 mar 2011, 15:29

Obawa mnie pewna wzięła, że to jednak Ty Kawusi najdroższy, nie uchwyciłeś sedna sprawy. Będę pisał nie dlatego, że mój pecet pamięta jakies czasy prastare. Tylko i wyłącznie dlatego, bo nie posiadam PeCeTa !!! i jestem z tego dumny. Przy komputerze siedzę w pracy i nie mam ochoty siedzieć jeszcze w czasie wolnym. Bardzo, ale to bardzo rzadko mam potrzebę w domu skorzystać z kompa ( na ta okoliczność mam lapka ), bo w pracy załatwiam wszystko co potrzebuję. Przelewy, forum, @ itd. Natomiast w czasie wolnym lubie się pobawić, a przyznasz sam jako user PS3, że PeCeTa, nie można porównywac z tą platformą, jeśli chodzi o gry. Wobec powyższego.
Co zaś tyczy się ikonki z wykrzyknikiem, jestem spokojny. Twoja duma nie pozwoli Ci mnie UWAGA TRUDNE SŁOWO: zadenuncjować, ale jako Doktor pewnie ogarniesz, chyba że te plotki o plagiacie to nie plotki, wtedy odwołaj się do: http://www.sjp.pl/co/zadenuncjowa%E6 Pewnie nie byłbyś w stanie spojrzeć w lustro. Poza tym, gdybyś chciał tego użyć, użyłbyś, a nie informował mnie o takiej opcji :P
Kocham Cię Kawuś :* tak wiesz jak ?? ni ejak pedały, tak Kocham Cię inaczej ;)

Kawa
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Kawa » śr 16 mar 2011, 17:30

Ależ Mój Drogi, z calym szacunkiem do Ciebie, jestem przekonany, ze to jednak Ty doswiadczasz pewnych trudnosci z trafieniem w sedno sprawy :D. Otóż gdybyś dokladniej przestudiowal owy slownik, od razu zauwazylbys, ze laptop to jednak mimo wszystko typ PCta czyli komputera osobistego (dla latwiejszego przyswojenia niniejszej wiedzy zalaczam link do slownika z obrazkami :P - http://pl.wikipedia.org/wiki/Komputer_osobisty ). W zwiazku z powyzszym smiem twierdzic, ze jestes posiadaczem PCta. Chyba, ze owy pecet-laptop jest juz tak wiekowy, ze bardziej do niego pasuje pojecie "maszyna do liczenia:. :evil
Natomiast to trudne dla Ciebie slowo :biggrin jest mi jak najbardziej znane i w sytuacji perfidnego offtopicu nie omieszkam ponownie doniesc, zakapowac, wsypac lub podkablowac o Twojej niecnej dzialanosci. Ponadto moj Drogi, nie moge traktowac Twojej skrytej fantazji, jako plotki. Otoz poltka ( http://sjp.pwn.pl/szukaj/plotka ) mój Drogi to klamliwa wiadomosc powtarzana z ust do ust. A powszechnie wiadmo, ze gdybym mial spisywac, to tylko z Twojej dysertacji (kolejne trudne slowo :D).

PS. No i oczywiscie odwzajemniam Twoje uczucia ;-) :hugs
Ostatnio zmieniony czw 17 mar 2011, 06:37 przez Kawa, łącznie zmieniany 1 raz.

Kolega_PL
pisarz
pisarz
Imię: Adam
województwo: kujawsko-pomorskie

Post autor: Kolega_PL » śr 16 mar 2011, 20:56

....nie znam Was, ale czuje, że to miłość przez Was przemawia ;)

A odnośnie tematu to jestem wielkim fanem BF i nie wyobrażam sobie tej gry na jakiekolwiek konsoli, ale mniejsza z tym. Czy ktoś z Was gra w moda do BF2 pt: Project Reality?
Niestety chwilowo kompa się pozbyłem i już nie gram, ale polecam Wam z czystym sumieniem. Czas spędzony na nauce tej gry,co w przypadku tego moda nie jest łatwe, nie pójdzie na marne.
Kilka linków:
wiki
strona
youtube

A Bad Company 2 mam chyba jeszcze zafoliowaną - czeka na dobre czasy:)
Adam

ODPOWIEDZ