Tato Dyrciu ale co Mama Dyrciowa na powrot powiedziała??? było łóżko czy podłoga bo nie dzwoniłeś i się martwiliśmy troszkę
Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- kifer
- pisarz

Tak jest. Zadanie zostanie wykonane!diablique pisze:było jak zawsze kulturalnie i z gracją![]()
spalać z Wami miejscówki to przyjemność![]()
miło było poznac nową Ownersicę (Kefir vel Kufer proszę Anię zalogować na forum)
...tylko ta mazda Żandarma to gruuuubo przereklamowana jest
Mistrz spotkania byl wielki! Wielki Nurek!
Ps. Kifer; Kifer; jak pragne zdrowia...
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
Diablico spokojnie pogadamy jak przejadę jeszcze 3 tyś kmdiablique pisze:było jak zawsze kulturalnie i z gracją![]()
spalać z Wami miejscówki to przyjemność![]()
...tylko ta mazda Żandarma to gruuuubo przereklamowana jest
a co do miejscówki to nie jest spalona
chciałem jeszcze pozdrowic przy okazji patrol policji który nas zatrzymał jak odwoziłem Ojca Dyrektora do domu
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Dżambo
- klepacz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ten który stał na Kruczej??arcziartur pisze: chciałem jeszcze pozdrowic przy okazji patrol policji który nas zatrzymał jak odwoziłem Ojca Dyrektora do domu
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
- kifer
- pisarz

Ojciec Dyrektor - Morderca Ostryg!!!
Poniżej "Nowa Świecka Tradycja"

do której właściciel kajdanek potrzebny jest
Poniżej "Nowa Świecka Tradycja"
do której właściciel kajdanek potrzebny jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
he he nie nie spoko wyszedłem zamieniliśmy dwa zdania i spowrotem do mazdeczki i byłoivan pisze:Trzeba go było skuć i udawać że złego przestępcę i mordercę ostryg wiezieszarcziartur pisze:
chciałem jeszcze pozdrowic przy okazji patrol policji który nas zatrzymał jak odwoziłem Ojca Dyrektora do domu
nie nie Dżambo, tamci chyba akurat byli na nowym świecie bo skróciłem drogę troszkę przez nowy świat
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
Najbliższy czwartel spotkanie jak zwykle o 19:00
Proponuję knajpę Antica czyli dawne Inwitto.
http://www.antica.waw.pl/witamy
albo inna propozycja miejscówki
[ Dodano: Wto 08 Mar, 2011 ]
będą nowe informacje w sprawie CZD
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
drogie tam piwo, moze gdzieś blizej centrum ?
poza tym paradoks sytuacyjny - mamy Piotrze do siebie "rzut kamieniem przez cmentarz" a żeby dowiedzieć sie coś o CZD musze zapitalać na drugi koniec Warszawy
a i jeszcze miałbym prośbę , moze zrbimy jednakowe nazwy dla wszystkich z tego działu ? znaczy chodiz mi o spotkania, np. Kraków i okolice, Warszawa i okolice itd....
bądź Południowa Polska , Północna i Warszawa jako duży bastion VFR, co Wy na to ?
poza tym paradoks sytuacyjny - mamy Piotrze do siebie "rzut kamieniem przez cmentarz" a żeby dowiedzieć sie coś o CZD musze zapitalać na drugi koniec Warszawy
a i jeszcze miałbym prośbę , moze zrbimy jednakowe nazwy dla wszystkich z tego działu ? znaczy chodiz mi o spotkania, np. Kraków i okolice, Warszawa i okolice itd....
bądź Południowa Polska , Północna i Warszawa jako duży bastion VFR, co Wy na to ?
- kifer
- pisarz

Błagam nie, spotkajmy się w Warszawie, w mieście...ppamula pisze:Najbliższy czwartel spotkanie jak zwykle o 19:00
kij w mrowisko, kij w mrowisko
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Podaj mi koleżko przykład innej dzielnicy w Warszawie, na której terenie znajdują się:kifer pisze:Błagam nie, spotkajmy się w Warszawie, w mieście...
kij w mrowisko, kij w mrowisko
- knajpy - od osiedlowych melin, przez zaciszne lokaliki po restauracje, z których wychodzisz w samych skarpetkach,
- uczelnia wyższa z całym kampusem,
- połączenie z centrum miasta metrem, oprócz tego niemal z każdego miejsca przynajmniej 1 autobus jadący do ścisłego centrum,
- stacja energetyczna,
- kilka stacji paliw,
- przychodnie,
- lecznice dla zwierząt,
- w pobliżu most i trasy wylotowe z miasta.
Btw. by dotrzeć do knajpy, o której mówił Ppamuła z dowolnego miejsca w centrum potrzeba około 20 min.
Gorzej, jeżeli Tobie przyszło osiedlić się w zadupiastej części Warszawy, skąd by dostać się choćby do śródmieścia potrzeba godziny, bo albo nie ma czym dojechać, albo stoisz w jebitnym korku.
Nie to, żebym się spinał - z założenia nie rusza mnie, gdy ktoś moją dzielnicę okresla mianem "Urynowa", "Hamburga", "sypialni", "blokowiska", czy nawet "wsi".
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
polemizowałbymJanusz B. pisze:Btw. by dotrzeć do knajpy, o której mówił Ppamuła z dowolnego miejsca w centrum potrzeba około 20 min.
Gorzej, jeżeli Tobie przyszło osiedlić się w zadupiastej części Warszawy, skąd by dostać się choćby do śródmieścia potrzeba godziny, bo albo nie ma czym dojechać, albo stoisz w jebitnym korku.
centrum > strzeleckiego to przynajmniej pol godziny autobusem (a dokladnie dwoma) metrem to 15 minut do stoklos i 15 minut z buta
[ Dodano: |9 Mar 2011|, o 11:31 ]
a ta gowniana uczelnia to jedyny plus ma ze ma duzy kampus gdzie mozna chlac i grillowac
A Rh POSITIVE
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Proszę bardzo, przykład 1 - linia 503:mrf pisze:polemizowałbym
centrum > strzeleckiego to przynajmniej pol godziny autobusem (a dokladnie dwoma) metrem to 15 minut do stoklos i 15 minut z buta![]()
Staruje z Nowego Światu o 18:34
Pod Knajpą jest 19:01
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 01&h=18.34
Czy 27 to około 20? dla mnie tak. Ale niech będzie - około 30.
Przykład 2 - metro:
centrum - stokłosy: 14:35. Z buta od metra w 10 min. dojdziesz - przez osiedle. Chyba że nie znasz terenu i idziesz na około i jeszcze popieprzysz wyjścia - to się zrobi z kwadrans albo lepiej...
I właśnie dlatego zapierniczasz tam z Pruszkowa?mrf pisze:a ta gowniana uczelnia to jedyny plus ma ze ma duzy kampus gdzie mozna chlac i grillowac
Nie jestem wielbicielem Szkoły Głównej Gwiezdnych Wojen, ale jakby nie patrzeć - państwowa uczelnia wyższa.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.