Ten rozrzutnik go trochę zwalniał ale i tak ciągnik latał bokami
POZYTYWNIE :)
- Panasonix82
- pisarz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Dopiero co wróciłem z garażu.
Moto odpalone, filtr powietrza przeczyszczony, manetki grzane Oxford Sport założone.
Stelaż pod kufry boczne do obioru, centralny założony, kufry GIVI kupione.
Alarm, klocki Nissin, olej MOTUL 300V - zamówione ... Jak pozbieram graty biorę się za serwis.
Same Pozytywy
Moto odpalone, filtr powietrza przeczyszczony, manetki grzane Oxford Sport założone.
Stelaż pod kufry boczne do obioru, centralny założony, kufry GIVI kupione.
Alarm, klocki Nissin, olej MOTUL 300V - zamówione ... Jak pozbieram graty biorę się za serwis.
Same Pozytywy
ex. VFR 800 VTEC (teraz u Żetona ) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... VFR800VTEC#
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
Nie tyle ocipialem co mi oczy cipka zajszly
Nie na moto tylko samolotem i tam wcale nie jest zminiej niz u nas... a poza tym lece za dwa tygodnie wiec mam nadzieje, ze sie ociepli
Nie na moto tylko samolotem i tam wcale nie jest zminiej niz u nas... a poza tym lece za dwa tygodnie wiec mam nadzieje, ze sie ociepli
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Johny niebawem bedzie się musiał zaszyć, bo jako nasz OWNERSOWSKI Radca Prawny, wypłaty ma w płynie z tego co się orientuję.
A że złożyło się tak, że w koło sami kryminaliści, przestępcy, bandyci, to i ma co robić.
Ciągle ktoś ma problem z "prawem" czasem z "lewem" jak nie cywilnym, to karnym lub administracyjnym. Może Johny zacznie załatwiać nasze problemy z "prawem do napicia się" u naszych kochanych dziewczy, żon, kochanek.....
Cieszy że ktoś pokonał system, gratulacje dla Johnego, za kolejne pozytywne rozwiązanie kwestii przez niego pilotowanej.
Żyj nam 100 lat JanuszQ
A że złożyło się tak, że w koło sami kryminaliści, przestępcy, bandyci, to i ma co robić.
Ciągle ktoś ma problem z "prawem" czasem z "lewem" jak nie cywilnym, to karnym lub administracyjnym. Może Johny zacznie załatwiać nasze problemy z "prawem do napicia się" u naszych kochanych dziewczy, żon, kochanek.....
Cieszy że ktoś pokonał system, gratulacje dla Johnego, za kolejne pozytywne rozwiązanie kwestii przez niego pilotowanej.
Żyj nam 100 lat JanuszQ
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- binio
- klepacz

Mucha ja jestem typem romantyka, zakochuje sie srednio raz w miesiacumuchaok pisze:UUUUUuuuuuu... Binio się zabujał.....
znaczy co ??? kocha Ją tak ??
[ Dodano: |4 Mar 2011|, o 14:14 ]
poskarze sie tatusiowidiablique pisze:PZU pokonane
ps GRATULUJE!!!
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Patrząc na wymienione przez Ciebie "dziewczyny, żony, kochanki", to brzmi zachęcająco.muchaok pisze:Może Johny zacznie załatwiać nasze problemy z "prawem do napicia się" u naszych kochanych dziewczy, żon, kochanek.....
Ale - jakoś byłoby mi głupio tak po kumplu...
Za to córki chyba żaden nie ruszył, więc za parę lat - kto wie...
A tak poważnie - tu akurat poszło gładko. Przeciwnik, trochę się prężył i mruczał coś na początku, ale ostatecznie poddał walkę. Fanfary są więc nieco "na wyrost"
Co nie zmienia faktu, że piwko z Diablicą chętnie wypiję (nawiązuję teraz do jej zaproszenia, nie sugestii Muchy he he).
Co do wypłat w płynie - tak się szczęśliwie złożyło, że życie postawiło na mej drodze wiele koleżanek i wielu kolegów.
Kolegom los bardziej, czy mniej poważnych problemów również nie szczędzi (to akurat niestety).
Jedynie matka natura skąpcem w tym trio się okazała, bo wątrobę dała mi tylko jedną.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- binio
- klepacz

300zl podwyzki 
MON bardzo szybko zareagowal na oswiadczenie niemieckiego odpowiednika, ktora ponad tydzien temu zaprosil Polakow do sluzby w armii niemieckiej. Niby nie maja nic do zaoferowania a jednak...
pansja szeregowego (po podstawowce) - 5000zl
pensja podporucznika (po studiach) - 14000zl
dla porownania w PL:
st szeregowy - 2000zl
podporucznik - 3100zl
Prawa emerytalne w niemczech - 10 - 25lat (50-80% ostatniej pensji - prawdpodobnie podpulkownikowskiej ze 25000zl)
Prawa emerytalne w PL - 15-28lat (40-80% ostatniej pensji - prawdopodobnie majorowskiej lub podpuplkownikowskiej, czyli ok 5500zl)
Juz sam nie wiem czy pozytywne to czy negatywne
Wiekszosc jednostek polskich jest ulokowana na zachodzie niedaleko granicy. Jak ktos ma 30km do jednostki w PL i tyle samo do Niemiec wybor jest prosty.
MON bardzo szybko zareagowal na oswiadczenie niemieckiego odpowiednika, ktora ponad tydzien temu zaprosil Polakow do sluzby w armii niemieckiej. Niby nie maja nic do zaoferowania a jednak...
pansja szeregowego (po podstawowce) - 5000zl
pensja podporucznika (po studiach) - 14000zl
dla porownania w PL:
st szeregowy - 2000zl
podporucznik - 3100zl
Prawa emerytalne w niemczech - 10 - 25lat (50-80% ostatniej pensji - prawdpodobnie podpulkownikowskiej ze 25000zl)
Prawa emerytalne w PL - 15-28lat (40-80% ostatniej pensji - prawdopodobnie majorowskiej lub podpuplkownikowskiej, czyli ok 5500zl)
Juz sam nie wiem czy pozytywne to czy negatywne
Wiekszosc jednostek polskich jest ulokowana na zachodzie niedaleko granicy. Jak ktos ma 30km do jednostki w PL i tyle samo do Niemiec wybor jest prosty.