juz pędzę! jestem! ale fart, ze tu zajrzałem!
Jak przesuniecie termin o tydzień później, to wam przypomnę, że Fabiq polecał się w zorganizowaniu pobytu na Mazurach, zna tam wszystko i wszystkich.
a ja Wam tylko przypomnę (tym co nie wiedzą), że Fabiq jest z Warmii!!!!!!!! a nie Mazur!!!
Jest tak: 26-29.07.07 jest zlot letni w Giżycku (
http://www.vboyen.republika.pl/ ) można w ramach tej imprezy sie zjechać. Albo zrobić oddzielny zlot. Jeżeli chodzi o miejscówkę to jest co najmniej kilka campingów. W tej chwili na myśl przychodzi mi szczególnie jeden, bardzo ładny, zadbany 8 km od Giżycka. Konkursy można zrobić ewentualnie tam na jakiejś drodze wewnętrznej lub gdziekolwiek indziej na jakimś parkingu albo placu. W ramach atrakcji można zrobić rajd po mazurach - znam chyba większosć dróg dojazdowych do ciekawszych miejsc w okolicy, więc jak ktoś nie był, to miałby możliwość zobaczyć Stańczyki, piramidę w Rapie, bunkry z II wojny światowej, kościół w w. Lipce. Tylko problem jest taki, ze nie wiem jeszcze czy będę przez lato w Giżycku, ale tak czy siak zawsze chętnie służę radą i pomocą ile tylko będę mógł.