mobbing?;)
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Celo ma rację 
Poproś dyskretnie i z pełnym szacunkiem kierowniczkę na stronę, spuść żubrowi tęgi łomot i ...będzie po sprawie.
Poproś dyskretnie i z pełnym szacunkiem kierowniczkę na stronę, spuść żubrowi tęgi łomot i ...będzie po sprawie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ścibor posłuchaj forumowiczów....dawaj zdjęcia,a forum prawde Ci powie 
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Ścibor,uważaj chłopaku...zobacz jak ten mobbing daleko zaszedłLucek pisze:C_L_K pisze:scibor, nie maż się. Ten cały mobbing jest przereklamowany. To nic takiego. Ja od kilku(nastu?!) lat łapię szefową zai żyję.
tylko nie dodal ze jego szefowa jest jego zona
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Oj tam, co druga laska jest czyjas zonaLucek pisze:C_L_K pisze:scibor, nie maż się. Ten cały mobbing jest przereklamowany. To nic takiego. Ja od kilku(nastu?!) lat łapię szefową zai żyję.
tylko nie dodal ze jego szefowa jest jego zona
Ale Celik mysle ze mozesz zaczynac sie martwic, bo w tym calym mobbingu to rownouprawnienia nie ma i za te
A scibor nie ma co sie martwic, sytuacja jest odwrotna. Odpalaj alledrogo, tam skompletujesz kajdanki, knebel, pejcz ... itd. I zobaczycie jak bedzie robil blad po bledzie, a tu wydajnosc pracy spadnie, a tu sluzbowe auto do kasacji tylko po to zeby wkurzyc szefowa
- Lucek
- stary wyjadacz

- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
czy to jest jakis klasyczny zestaw??Kawa pisze:tam skompletujesz kajdanki, knebel, pejcz
czy mozna je kupic w komplecie czy tylko osobno?
a moze lubi takie zabawki
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1449900662
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
– Czyj to motocykl?Lucek pisze:czy to jest jakis klasyczny zestaw??Kawa pisze:tam skompletujesz kajdanki, knebel, pejcz
czy mozna je kupic w komplecie czy tylko osobno?
a moze lubi takie zabawki
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1449900662
– To nie motocykl, to chopper.
(...)
– Czyj to chopper?
– Zeda.
– Kto to jest Zed?
– Zed zszedł, kochanie, Zed zszedł.
- scibor
- pisarz

- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Uspokajam Was. Żyje. Na razie awans sie nie zapowiada. Szefowa moja zona nie jest. Staram sie jak moge... (wlasnie moje Kochanie przeczytalo ten watek - kontroluje moja korespondencje w "pracy", powyzsze odpowiedzi sa jej sugestia:D) Co do zdjec to moze kiedys cos przemyce. Na razie jestem pograzony w skrajnym pracoholizmie... I zajebiscie sie z tym czuje:DDD
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
no pieknie Binio.binio pisze:Zed to jakis owners?
Żyjąc w swoim uporządkowanym świecie nie zwróciłeś uwagi jak obok Ciebie przepłyneła pewna epoka zwana Pulpą Fikcyi. Wielka epoka.
Zed Death Binio,
Zed Death.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.