A ja zaliczyłem całą sesję w terminie zerowymArnold pisze:VFRKrzysztof, A ja tak w ogóle zdałem cudem sesję.
POZYTYWNIE :)
-
Jarecki2102
- pisarz

- Poldek13
- pisarz

- Imię: Robert
W końcu! Vitek po naprawie kabli odpalił!!! piękne chwile znów go usłyszeć-) Na dodatek wczoraj w Spodku zaliczyłem koncert Lombardu i mojej ulubionej kapeli- DŻEM!!!!!!!! Było bosko!!
[ Dodano: |20 Lut 2011|, o 21:49 ]
I jeszcze jedno-zapomniałem, w końcu zdjeli mi gips z ręki, wiec śnieg już może zniknąć-)))
[ Dodano: |20 Lut 2011|, o 21:49 ]
I jeszcze jedno-zapomniałem, w końcu zdjeli mi gips z ręki, wiec śnieg już może zniknąć-)))
Poldek
- orzeszek303
- bywalec

- Imię: Adam
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Długo się zastanawiałem czy to napisać ale dla mnie jest to wielki pozytyw.
Dziś mam urodziny, tak 48. Ale wcale nie czuje się stary.
Dalej mi pstro w głowie. I lubię skakać na główkę do śnieznej zaspy albo i zrobić orła, ubrać sie w strój płetwonurka na zlocie motocyklowym, połozyć komuś rozgrzaną lutownicę zamiast śrubowkręta na stole, zaszyć kogoś śpiącego w śpiworze, czy odprowadzając siostę na dworzec kolejowy wsiąść z nią do pociągu bez biletu mając tylko 5 złotych w kieszeni, sandały na nogach, koszulę flanelową i pojechać z nią do Krakowa.
. Albo zadzwonić do kumpla by mu powidzieć że dzwonię żeby ten dzień nie był stracony. Albo z silvertejpa drobić kumplowi sztuczne sprzęgło bo mu fabryka dostarczyła wybrakowaną VFR1200 bez klamki.
Mam prawo jazdy od 31 lat i tylko dlatego ojciec mnie do niego zmusił bo mu stale podkradałem samochód w szkole średniej. A na motocyklu już jeżdzę 25 lat. I chyba z tego nie wyrosnę.
Tak, to prawda, jestem teraz w dołku i to nie pierwszy dołek w moim życiu ale mnie to nie powala bo wiem że moja córka już jest zdrowa, i wszyscy jesteśmy razem, a to jest ważniejsze. I że mam takie fajne trzy córki z których dwie mimo że już dorosłe to traktują mnie jak kumpla a nie jak tron rodziny.
Kto mnie zna ten wie że jestem bardzo łagodnego usposobienia i wyprowadzić z równowagi mnie jest bardzo trudno. Możliwe ale trudne. Wogóle nie staram się karmić negatywnymi emocjami. To trucizna.
I uwielbiam przyrodę.
Dlatego jestem dalej małym chłopcem.
Czego sobie i wam bardzo życzę.
Jest 2 w nocy, a za dwie godziny jadę odebrać najmłodszą z dworca z zimowiska harcerskiego. Pewno przegadamy całą noc. Dlatego nie mogę spać.
Dziś mam urodziny, tak 48. Ale wcale nie czuje się stary.
Dalej mi pstro w głowie. I lubię skakać na główkę do śnieznej zaspy albo i zrobić orła, ubrać sie w strój płetwonurka na zlocie motocyklowym, połozyć komuś rozgrzaną lutownicę zamiast śrubowkręta na stole, zaszyć kogoś śpiącego w śpiworze, czy odprowadzając siostę na dworzec kolejowy wsiąść z nią do pociągu bez biletu mając tylko 5 złotych w kieszeni, sandały na nogach, koszulę flanelową i pojechać z nią do Krakowa.
Mam prawo jazdy od 31 lat i tylko dlatego ojciec mnie do niego zmusił bo mu stale podkradałem samochód w szkole średniej. A na motocyklu już jeżdzę 25 lat. I chyba z tego nie wyrosnę.
Tak, to prawda, jestem teraz w dołku i to nie pierwszy dołek w moim życiu ale mnie to nie powala bo wiem że moja córka już jest zdrowa, i wszyscy jesteśmy razem, a to jest ważniejsze. I że mam takie fajne trzy córki z których dwie mimo że już dorosłe to traktują mnie jak kumpla a nie jak tron rodziny.
Kto mnie zna ten wie że jestem bardzo łagodnego usposobienia i wyprowadzić z równowagi mnie jest bardzo trudno. Możliwe ale trudne. Wogóle nie staram się karmić negatywnymi emocjami. To trucizna.
I uwielbiam przyrodę.
Czego sobie i wam bardzo życzę.
Jest 2 w nocy, a za dwie godziny jadę odebrać najmłodszą z dworca z zimowiska harcerskiego. Pewno przegadamy całą noc. Dlatego nie mogę spać.
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
Czasami mam wrażenie, że mamy mnóstwo wspólnegoppamula pisze:(...)
Dalej mi pstro w głowie. (...) Albo zadzwonić do kumpla by mu powidzieć że dzwonię żeby ten dzień nie był stracony. (...)
Wogóle nie staram się karmić negatywnymi emocjami. (...)
I uwielbiam przyrodę.
- Figarka
- zadomowiony

- Imię: Joanna
To będziemy oczekiwać radosnej wieści, że "Fasolka" jest już w Vikingowieposcig pisze:Wielki pozy.....4 koła dla ,,Faasolki,, zakupione, napęd 4x4 i silnik rakietowy.....malutka waży już 2,950g i za 3 tygodnie powita nas wszystkich....nie mam do tego głowy ,ale trza jakieś pępkowe zorganizować w wikingowie....
- orzeszek303
- bywalec

- Imię: Adam
- Kontakt:
Wkońcu się zebrałem, plastiki pomalowałem i jakoś poskręcałem
Fałcia już gotowa i czeka wiosny 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us