NEGATYWNIE
- niedźwiedź
- bywalec

- Imię: Mariusz
- Kontakt:
- tommy
- teksciarz

- Imię: Tomek
- województwo: małopolskie
Pozdro z OCPkiki pisze:Jadę sobie wczoraj do warszawy (autkiem) i nagle słyszę głośne pierdniecie, auto traci moc i praktycznie nie jedzie... Spadł przewód z intercoolera i teraz ku***a nie mam gdzie tego naprawić. Musze druciarsko to trytkami połapać i mieć nadzieje że do domu dojadę jakoś powoli
![]()
![]()
![]()
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
Z cyklu "jaki jestem mądry"
Wtorek rano, idę do moto, zdejmuje plandekę, przekręcam kluczyk, wciskam starter - zero reakcji. Myślę "No pięknie, mróz, aku padł". Aku do ręki, na górę . Mierzę - ponad 12,6. Podłączam pod prostownik - nie chce ładować, pokazuje że naładowany. Co jest? I tak sobie myślę "no przekręciłem kluczyk, kontrolki się zapaliły, ta czerwona -ale zaraz, czy zapaliła się zielona?" I wtedy sobie uzmysłowiłem, że nie wbiłem luzu, a był na nóżce
. Ale co się nabiegałem po schodach to moje, zwłaszcza że jak zszedłem na dół, okazało się , że dla odmiany zapomniałem kluczyków - więc znowu na górę
Człowiek czasami zakręcony jak słoik dżemu.
Wtorek rano, idę do moto, zdejmuje plandekę, przekręcam kluczyk, wciskam starter - zero reakcji. Myślę "No pięknie, mróz, aku padł". Aku do ręki, na górę . Mierzę - ponad 12,6. Podłączam pod prostownik - nie chce ładować, pokazuje że naładowany. Co jest? I tak sobie myślę "no przekręciłem kluczyk, kontrolki się zapaliły, ta czerwona -ale zaraz, czy zapaliła się zielona?" I wtedy sobie uzmysłowiłem, że nie wbiłem luzu, a był na nóżce
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
poszedłem do kuchni na miasto a tu sie okazuje ze zabraklo baraniny
http://www.youtube.com/watch?v=9rScNpOW ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=9rScNpOW ... re=related