Psia Mordka miał wypadek
- Radek
- teksciarz
Psia Mordka miał wypadek
Na pewno pare osób z Was kojarzy gośćia z 2oo o ksywce psia mordka, więc podzielę się ta smutną informacją. Uxy gadaliśmy z nim wczoraj (podjechał pod 2oo na cagivie z irokezem na kasku). Dziś miał wypadek, nie znam szczegółów. Ma połamane obie nogi miednice i szczękę. Kask się podobno rozleciał i utkwił miedzy słupem a barierką 

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Byłem dziś w 2oo, wsyscy są wstrząśnięci. Jest nieprzytomny pod respisatorem w szpitalu na Wołoskiej. Po kilku dniach będą go próbowali wybudzać. Poza złamaniami ma odbite płuco co jest groźne. Rodzice są zrospaczeni.
Wierzę, że wyjdzie z tego ale i tak będdzie miał rok w plecy. Po świętach będziemy organizować jakąś akcje krwiodawstwa. Czeka go wiele operacji.
Fajny jest z niego kumpel, mam nadzieję że będziemy się jeszcze tak bawić jak na ostatnim MotoBajzlu.
Wierzę, że wyjdzie z tego ale i tak będdzie miał rok w plecy. Po świętach będziemy organizować jakąś akcje krwiodawstwa. Czeka go wiele operacji.
Fajny jest z niego kumpel, mam nadzieję że będziemy się jeszcze tak bawić jak na ostatnim MotoBajzlu.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Honorowy Klub Vampyrów VFR-OC przyłącza się do akcji. Potrzebne jest jego nazwisko, zebysmy mogli na Niego oddać krew.
Chyba, ze jadąc na Bemowo zrobimy to w Wawie. Sprawdźcie czy w sobote jest czynna stacja.
Ale jak robicie w tygodniu grupowo to przyjeżdżam do stolycy. Prosże tylko o info gdzie i o której.
Jak będą chętni pojadę puszką i będą 4 wolne miejsca do dyspozycji.
Jeszcze za mało ofiar jak na jeden sezon?
Chyba, ze jadąc na Bemowo zrobimy to w Wawie. Sprawdźcie czy w sobote jest czynna stacja.
Ale jak robicie w tygodniu grupowo to przyjeżdżam do stolycy. Prosże tylko o info gdzie i o której.
Jak będą chętni pojadę puszką i będą 4 wolne miejsca do dyspozycji.
Jeszcze za mało ofiar jak na jeden sezon?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Fuck, co jest??? Ja do Bemofa nie ruszam VFR-ki, bo się coś jeszcze popitoli
Swoją drogą to bryndza ogólna, u nas w firmie Corsa w ciągu tygodnia 3 razy dostała strzała. A chcłoapaki siena gwałt tłuką na sprzętach. Wyrazy ubolewania i życzenia powrotu do "normalności" 

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Chciałem przekazac wam kilka informacji na gorąco. Maciek, czyli Psia Mordka odzyskał na chwile przytomnośc i chyba ma całą miednicę co jest bardzo pozytywnym elementem. Niestety czeka go plastyka twarzy. Jezeli będzie konieczna krew na potrzeby operacji zaraz wszystkim dam znać. będziemy wiecej wiedzieli na Otwarciu Na Bemowie 14-04