Kill switch - czasami nie łączy.
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Kill switch - czasami nie łączy.
No właśnie.
Ten czerwony, wyłącznik zapłonu - czasami dziad nie łączy, a jak łączy to przestaje.
Sądzę, że pewnie należałoby go wyczyścić, albo podgiąć styki, ale mam pytanie - ma kto jakieś obrazki jak to się otwiera i czy w ogóle?
Deczko się boję, że mi się w zakręcie wyłączy... a to słaba koncepcja.
Ten czerwony, wyłącznik zapłonu - czasami dziad nie łączy, a jak łączy to przestaje.
Sądzę, że pewnie należałoby go wyczyścić, albo podgiąć styki, ale mam pytanie - ma kto jakieś obrazki jak to się otwiera i czy w ogóle?
Deczko się boję, że mi się w zakręcie wyłączy... a to słaba koncepcja.
Terror Mechanicznej Pomarańczy!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!

- WąskiVFR
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: śląskie
Z dojściem do czerwonego Engine Stop nie ma problemu.
Bierzesz krzyżaka i odkręcasz dwie śrubki od dołu i masz go na wierzchu. Pewnie masz zarąbane styki, lubi się tam dziadostwo osiadać.
PS uważaj przy składaniu bo dolna część ma taki bolec, którym musisz trafić do otworku w kierowniczce.
Bierzesz krzyżaka i odkręcasz dwie śrubki od dołu i masz go na wierzchu. Pewnie masz zarąbane styki, lubi się tam dziadostwo osiadać.
PS uważaj przy składaniu bo dolna część ma taki bolec, którym musisz trafić do otworku w kierowniczce.
Pan Wąski jest DEBEŚCIAK i jego Mafia też