LOGO VFR OC POLAND :)
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Ciesze sie ze jestescie za bo w?a?nie logo ju? jest wybrane
Zosta?o kwesti kilka, ja niestey narazei strony nie zaktualizuje
bo swojego kompa bede mial dopiero za jakies 2 tyg. No ale tak prponuje to logo kt?re wygra?o na nasze oficjalne czyli na strone koszulki itp
A logo nr 8 na smycze
Teraz ta oni to chyba potrzebuj? w formie jakiej? tam wektorowej? da rade kto? to zrobi?
?
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
No to je?eli wszyscy sie zrozumieli to przy?lij mi na maila
Dok?adnie potrzeba mi 2 loga. logo numer "1 po tuningu" czyli ju? z bia?ym rantem i napisem Owners, i logo numer 8 te? w wektorze ale to logo sie nie pali. Wog?le pytanko czy kto? bedzie chcia? smycz z VFR? cy tez nie brac sie za to
No i te w?asnie loga w wektorze, podjade z tym do firm i zobaczymy jak to wyjdzie
Tutuaj macie jescze wyb?r, je?eli tamta grafika idzie na ty?, to teraz na prz?d idzie kt?ra? :> oto dwa wyj?cia:)
No i te w?asnie loga w wektorze, podjade z tym do firm i zobaczymy jak to wyjdzie
Tutuaj macie jescze wyb?r, je?eli tamta grafika idzie na ty?, to teraz na prz?d idzie kt?ra? :> oto dwa wyj?cia:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Yaco
- klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Opcja pierwsza kojarzy mi si? z klubem, a druga z koszulk? reklamuj?c? model Hondy
Jednocze?nie druga koszulka jets ?adniejsza. A co by?cie powiedzieli, gdyby logo okr?g?e (ew. na plecach) sk?ada?o si? z wyrazistego napisu "VFR" w bia?ym kolorze, a z?batka i kontur by?y szare?
PS. Za chwile porze?bi? to do wektor?w...
PS. Za chwile porze?bi? to do wektor?w...
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Jestem te? za tymIceman pisze:Niech bedzie sprawiedliwie, coby wszystkim pasowa?o - opcja nr.2 czyli duze logo z tylu a smyczowe z przodu
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Yaco
- klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Troch? si? z tym zesz?o, ale mam "prawie" ostateczne wersje. W jednym z poprzednich post?w Muka zaproponowa?a pewn? mutacj? (mukacj?
) wybranej przez nas wersji - niestety s? pewne problemy ze zrobieniem konturu z?batki w takim dok?adnie kszta?cie. Zrobi?em co? bardzo podobnego. Czekam na ostateczn? akceptacj? (i wyb?r) znaku.
Wersja A:
Wersja B:

Wersja A:
Wersja B:

Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
-
seba_VF750FR
- klepacz

- Kontakt: