Uwaga! *GOŁE BABY!!! * (Walkie Talkie)
Moje bylo w kieszeni tank-bagu, plecaczek miala swoje w kieszeni texa. Ustalamy jak jechac, ruszamy, wszystko dziala. Jeszcze jakias wymiana zdan, jest OK. Jedziemy 5 minut, zwalaniam do jakiejs setki, naciskam PTT na kierownicy - zero efektu, cisza, nawet trzasku. Jak sie okazalo pozniej moja lepsza polowa tez probowala kilkukrotnie w czasie jazdy z takim samym efektem
Potem zapie*..my autostradka, probuje cokolwiek ale nie dziwi mnie ze bez sQtQ, i tak nic poza hukiem w kasQ nie slysze. Zjezdzamy na stacje. Stajemy. Probuje sie dogadac - radyjko dead. Na tylnym siodelku podobnie. Po chwili probujemy ponownie - OK, jak gdyby nigdy nic!
Jakby nas zasieg dogonil
A na ktorym kanale i na jakim numerku Ty nadajesz? Z pasazerem, czy z drugim moto?

- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
myślałem sobie właśnie na ten sezon zakupić takie urządzonka zamiast interkomu, ale po mojej pierwszej jeździe nowym nabytkiem stwierdziłem że nie ma to najmniejszego sensu, gdyż nawet poniżej 80 km/h nie będę słyszał co w słuchaweczkach syczy
Mam wybebeszone wydechy i wydobywa się z nich taki bas, a nawet ryk że babki uciekają z drogi jak "spuszczam" z gazu.
taki ot

taki ot