Spotkanie Wigilijne w Chełmnie 20.12.2010
Spotkanie Wigilijne w Chełmnie 20.12.2010
Witam.
W imieniu dzieciaków z Domu Dziecka w Chełmnie, oraz swoim, zapraszam wszystkich na wspólny Wieczór Wigilijny.
20.12.2010 - PONIEDZIAŁEK
godzina 17:00
... wiem, wiem, to początek tygodnia, ale jedyna okazja, kiedy wszystkie dzieci są w Domu.
... wiem, wiem, że to ostatni moment na ganianie za prezentami, barszczem i uszkami, karpiem i kutią, ale może jedyna okazja na uzasadnienie swojej nieobecności w domu i oderwania się na chwilę...
... zapraszam serdecznie, do zobaczyska:)
W imieniu dzieciaków z Domu Dziecka w Chełmnie, oraz swoim, zapraszam wszystkich na wspólny Wieczór Wigilijny.
20.12.2010 - PONIEDZIAŁEK
godzina 17:00
... wiem, wiem, to początek tygodnia, ale jedyna okazja, kiedy wszystkie dzieci są w Domu.
... wiem, wiem, że to ostatni moment na ganianie za prezentami, barszczem i uszkami, karpiem i kutią, ale może jedyna okazja na uzasadnienie swojej nieobecności w domu i oderwania się na chwilę...
... zapraszam serdecznie, do zobaczyska:)
Ostatnio zmieniony pn 31 sty 2011, 10:33 przez MARCO, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rozan
- klepacz
my właśnie dotarliśmy. Dobranoc - ewentualna relacja i te marne kilka fotek dzisiaj, ale o normalnej porze 
Marco - do dzieciaków i do Was to nawet na te pół godziny było warto
zwłaszcza, że obietnicę wizyty złożyliśmy 
Najważniejsze, że dzieciaki zadowolone... coś szybko się te prezenciki rozeszły
w drodze powrotnej zastanawialiśmy się z Martą, ile by im zajęło wciągnięcie tych 8kg cukierków, które przywieźliśmy 

Marco - do dzieciaków i do Was to nawet na te pół godziny było warto

Najważniejsze, że dzieciaki zadowolone... coś szybko się te prezenciki rozeszły