Logo VFR-FCP
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
maciejdubis, masz racje proste i czytelne, zr?b co? i pokarz na forum... ja niestety nie mam telentu plastycznego...
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
dobre, dobre... hehehe; jak to m?wi? krytyki nigdy za wiele tak, hehehe
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
maciejdubis, my?le ,?e ten napis VFR jest zbyt czerwony. Fan-Club jest ok. hehehehe
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
Witam
Ja tu tylko przejazdem - motocyklista ze mnie zaden...ale chcialbym sie wypowiedziec na temat loga. Propozycja UXego jest bardzo dobra - przynajmniej takie jest moje zdanie. Ale jak kazdy projekt i ten ma swoje wady i zalety.
Po pierwsze primo - kierowca powinien byc mniej wycieniony albo wogole nie powinno go byc....z nastawieniem na to pierwsze - czyli - kierowca mniej szczezgolowy i bedzie git.
Po drugie primo septimo
obrys samego loga - tzw ramka - tzw otoczka a la herb jest zbyt hmmm wyrazista gruba i czarna i wyglada troszke...no nie pasuje mi to.
Teraz jesli chodzi o napis VFR i FCP - moja propozycja dla ambitnych (a mam nadzieje ze wy tacy jestescie
) to VFR zrobic po ?uku na dole....a Fan-Club Poland po ?uku na g?rze albo trzecia opcja: VFR zostawic tak jak jest a FC po ?uku na g?rze.
I to by bylo na tyle !
Zdr?wka ?ycze !
Pozdro V2
!!
Ja tu tylko przejazdem - motocyklista ze mnie zaden...ale chcialbym sie wypowiedziec na temat loga. Propozycja UXego jest bardzo dobra - przynajmniej takie jest moje zdanie. Ale jak kazdy projekt i ten ma swoje wady i zalety.
Po pierwsze primo - kierowca powinien byc mniej wycieniony albo wogole nie powinno go byc....z nastawieniem na to pierwsze - czyli - kierowca mniej szczezgolowy i bedzie git.
Po drugie primo septimo

Teraz jesli chodzi o napis VFR i FCP - moja propozycja dla ambitnych (a mam nadzieje ze wy tacy jestescie

I to by bylo na tyle !
Zdr?wka ?ycze !
Pozdro V2

- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Wersja bardzo wst?pna (nie m?wi?c o b??dzie w nazwie
)
http://members.lycos.co.uk/vfrfcp/phpbb ... p?pic_id=7
Poprosz? o jakiekolwiek sugestie - p?ki co strzelam na o?lep, mo?e co? wyjdzie.

http://members.lycos.co.uk/vfrfcp/phpbb ... p?pic_id=7
Poprosz? o jakiekolwiek sugestie - p?ki co strzelam na o?lep, mo?e co? wyjdzie.
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka