MIKOŁAJE W DD CHEŁMNO 11-12-2010
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Czy jest szansa żeby ktoś zabrał mnie i mojego syna z Warszawy do Chełmna w dniu wyjazdu tj piatek lub sobota?
Chciałabym pojechać a sama nie dam rady.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam--- Joaśka
Czy jest szansa żeby ktoś zabrał mnie i mojego syna z Warszawy do Chełmna w dniu wyjazdu tj piatek lub sobota?
Chciałabym pojechać a sama nie dam rady.
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam--- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
... i udało się dociągnąć wszystko do końca, pomimo przeciwność ze strony pogody, drobnych opóźnień dzieciaki kolejny raz były zadowolone 
Dziękuję wszystkim za pomoc, jesteście wspaniali, dziękuję za przybycie w tak nędzną pogodę do Bydgoszczy, bez Was nie dałbym rady, a tak znowu poczułem ciepło w sercu, że komuś jeszcze zależy.
Dziękuję wszystkim którzy wsparli finansowo tą imprezę, bo tak naprawdę chodzi o uśmiechy tych dzieci i o łzy kiedy nie mogą się doczekać w kolejce do kolejnej atrakcji, ...
Było super

Dziękuję wszystkim za pomoc, jesteście wspaniali, dziękuję za przybycie w tak nędzną pogodę do Bydgoszczy, bez Was nie dałbym rady, a tak znowu poczułem ciepło w sercu, że komuś jeszcze zależy.
Dziękuję wszystkim którzy wsparli finansowo tą imprezę, bo tak naprawdę chodzi o uśmiechy tych dzieci i o łzy kiedy nie mogą się doczekać w kolejce do kolejnej atrakcji, ...
Było super

Ostatnio zmieniony pn 13 gru 2010, 13:39 przez MARCO, łącznie zmieniany 1 raz.
Miło czytać że imprezka się udała. Napewno każdy z Nas odczuwa jakąś tam małą przyjemność że przyczynił sie do sprawienia dzieciakom radości w ten szczególny czas
Ostatnio zmieniony pn 13 gru 2010, 13:40 przez Fred, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka fotek ode mnie:
http://picasaweb.google.com/Ownersclubv ... ki11122010#
Nie mam obrazków z bawilandu gdzie były maluchy. Może ktoś dorzuci. Najlepiej w ten sam katalog.
http://picasaweb.google.com/Ownersclubv ... ki11122010#
Nie mam obrazków z bawilandu gdzie były maluchy. Może ktoś dorzuci. Najlepiej w ten sam katalog.
- Rozan
- klepacz
MARCO i Szymek - bardzo dziękuję, za zorganizowanie tak wspaniałego dnia. Dzieciaki były zachwycone, my także - zarówno chwilami spędzonymi z Nimi, jak i z WAMI!
Było niesamowicie!
SOWA - jak następnym razem będziemy w cosik grali, czy to kręgle, czy inny bilard - zawsze Ci się ustawię jak modelka, żebyś więcej zbijał czy trafiał!
Za to zaklepuję sobie kłótnię przy najbliższej okazji, jako odwet za Twój niefartowny rzut śnieżką! 
ZBYSZKI - super znów Was było spotkać, zawsze się przyjemnie ploteczki puszcza
Tylko więcej nie gram przeciwko HANI w jakiekolwiek gry
KŁAWI - następnym razem też Was będę wypychał z zasp, jak będzie trzeba do dzwońcie
Albo przyjedźcie do Konina - tak Was pod swoim domem zakopię, że pół godziny będę musiał wypychać ten samochód, który kiedyś miał parciany dach :p
Pozdrawiam serdecznie, na następnych imprezach TEŻ BĘDĘ
[ Dodano: |12 Gru 2010|, o 20:44 ]
P.S. Sów - senkju za pikczersy!

SOWA - jak następnym razem będziemy w cosik grali, czy to kręgle, czy inny bilard - zawsze Ci się ustawię jak modelka, żebyś więcej zbijał czy trafiał!

ZBYSZKI - super znów Was było spotkać, zawsze się przyjemnie ploteczki puszcza

KŁAWI - następnym razem też Was będę wypychał z zasp, jak będzie trzeba do dzwońcie

Pozdrawiam serdecznie, na następnych imprezach TEŻ BĘDĘ

[ Dodano: |12 Gru 2010|, o 20:44 ]
P.S. Sów - senkju za pikczersy!

Ostatnio zmieniony pn 13 gru 2010, 13:40 przez Rozan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- teksciarz
- Imię: Szymon
taaak, to był super dzień. Szkoda,że taki krótki. Nawet zakwasów od kręgli nie dostałem. Basia się wyskakała z maluchami ( dobrze, że jest malutka to się mieściła w rurach i na zjeżdżalniach razem ze szkrabami ).
Ostatnio zmieniony pn 13 gru 2010, 13:40 przez lightman, łącznie zmieniany 1 raz.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Bardzo się cieszę że impreza sie udała a po minach dzieci na zdjęciach widać że bardzo.
To niesamowite jak one rosną. Moje latorośle są już duże i tego nie zauważam, a tu proszę jaka radość.
Jak ktoś ma jeszcze zdjęcia to bardzo proszę.
I zostawmy inne dyskusje w tym temacie.
To niesamowite jak one rosną. Moje latorośle są już duże i tego nie zauważam, a tu proszę jaka radość.
Jak ktoś ma jeszcze zdjęcia to bardzo proszę.
I zostawmy inne dyskusje w tym temacie.
Ostatnio zmieniony pn 13 gru 2010, 01:10 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.