MIKOŁAJE W DD CHEŁMNO 11-12-2010
... czekamy do piątku,
[ Dodano: 2010-11-04, 22:29 ]
Na razie jest tak:
Szymek wraz z kuzynką pertraktują wejście za gratisa, jeśli nie to byłoby po 18 zł od dzieciaka za 4 godziny + nasze wejściówki (płacimy za siebie)
Godziny wejścia to 9:00 do 13:00 - niestety, dlatego że jedna z firm robi tam spęd dla dzieci pracowników, rezerwując termin dużo wcześniej.
Jutro szczegóły na 100%
[ Dodano: 2010-11-11, 23:27 ]
... niestety musimy przesunąć całą imprezę dla dzieciaków o jeden tydzień dalej
... firma wynajęła Family Park na cały dzień w związku z Mikołajkami (wodociągi) i nijak nie dało się załatwić tego terminu. W poniedziałek będę wiedział o zaklepaniu terminu na 11 grudnia(sobota), Szymek działaj...
... jest i dobra wiadomość, dotarłem do ludzi z teatru dla dzieci, który kiedyś funkcjonował w Toruniu, postaram się załatwić salę w Operze na występ który trwa jakąś godzinkę, czyli jest jakaś alternatywa, jakby cały plan zawalił, mogą dojechać do Chełmna, szczegóły w poniedziałek
[ Dodano: 2010-11-15, 21:53 ]
... COŚ TU CICHO - gadam sam ze sobą?
niech i tak będzie....
UWAGA ZMIANY - PATRZ PIERWSZY POST W TEMACIE: czyli (papryczka):
1. Występ teatru dla dzieci, przedstawianie o gąsce, po występie tzw. animacja prowadzona przez dziewczyny, gry, zabawy, rozdanie prezentów.
- reszta p-tów w trakcie realizacji.
PS:.. i tu potrzebna mi Wasza pomoc, mianowicie potrzebujemy symbolicznych prezentów dla dzieciaków, no wiecie, żeby było co rozdać, czekam na odzew z utęsknieniem, i jak macie jakieś pomysły śmiało piszcie
[ Dodano: 2010-11-15, 21:57 ]
... gaża dla aktorów około 700 zł, jutro będę wiedział coś na temat sali w Operze, ale zaczyna się Camera Image i mają małą zadymę,
[ Dodano: 2010-11-04, 22:29 ]
Na razie jest tak:
Szymek wraz z kuzynką pertraktują wejście za gratisa, jeśli nie to byłoby po 18 zł od dzieciaka za 4 godziny + nasze wejściówki (płacimy za siebie)
Godziny wejścia to 9:00 do 13:00 - niestety, dlatego że jedna z firm robi tam spęd dla dzieci pracowników, rezerwując termin dużo wcześniej.
Jutro szczegóły na 100%
[ Dodano: 2010-11-11, 23:27 ]
... niestety musimy przesunąć całą imprezę dla dzieciaków o jeden tydzień dalej

... firma wynajęła Family Park na cały dzień w związku z Mikołajkami (wodociągi) i nijak nie dało się załatwić tego terminu. W poniedziałek będę wiedział o zaklepaniu terminu na 11 grudnia(sobota), Szymek działaj...
... jest i dobra wiadomość, dotarłem do ludzi z teatru dla dzieci, który kiedyś funkcjonował w Toruniu, postaram się załatwić salę w Operze na występ który trwa jakąś godzinkę, czyli jest jakaś alternatywa, jakby cały plan zawalił, mogą dojechać do Chełmna, szczegóły w poniedziałek

[ Dodano: 2010-11-15, 21:53 ]
... COŚ TU CICHO - gadam sam ze sobą?
niech i tak będzie....
UWAGA ZMIANY - PATRZ PIERWSZY POST W TEMACIE: czyli (papryczka):
1. Występ teatru dla dzieci, przedstawianie o gąsce, po występie tzw. animacja prowadzona przez dziewczyny, gry, zabawy, rozdanie prezentów.
- reszta p-tów w trakcie realizacji.
PS:.. i tu potrzebna mi Wasza pomoc, mianowicie potrzebujemy symbolicznych prezentów dla dzieciaków, no wiecie, żeby było co rozdać, czekam na odzew z utęsknieniem, i jak macie jakieś pomysły śmiało piszcie

[ Dodano: 2010-11-15, 21:57 ]
... gaża dla aktorów około 700 zł, jutro będę wiedział coś na temat sali w Operze, ale zaczyna się Camera Image i mają małą zadymę,
Ostatnio zmieniony wt 16 lis 2010, 19:51 przez MARCO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rozan
- klepacz
Ominąłem nowe informacje przez łączenie postów 
Grzesio, to, że przesunięte wszystko o tydzień to nie koniec świata
Jaki ostatecznie jest plan? Występ dla dzieciaków jest bardzo fajnym pomysłem. Może udałoby się nam zrobić im wyjątkowy obiad i na te ~30 osób + my zamówilibyśmy kilkanaście pizz? Na pewno by dzieciaki miały radochę
Albo dla przekory zróbmy im zupę pulpetową
Co do symbolicznych prezentów - z tego, co mi wiadomo ciężko ze sponsorami, więc może drobna zrzutka w ownersowym składzie?
Czy zostajemy w Chełmnie na noc?
Pozdrawiam

Grzesio, to, że przesunięte wszystko o tydzień to nie koniec świata

Co do symbolicznych prezentów - z tego, co mi wiadomo ciężko ze sponsorami, więc może drobna zrzutka w ownersowym składzie?
Czy zostajemy w Chełmnie na noc?
Pozdrawiam
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
większość Ownersów czyta i niepotrzebnie nie pisze, także Grzesiu nie prowadzisz monologu, śledzimy temat na bieżąco , jak tylko padną jakieś konkrety pomożemy
jak sie ktoś czymś zajmuje inni mu sie nie wpierniczają
( patrz tematy z ratownictwem związane
)
co do prezentów - moim skromnym zdaniem zbiórka kasy wśród nas i zakup prezentów za daną kwotę - tak, aby prezenty dla Dzieciaków nie różniły sie zbytnio
Jesli każdy z nas coś by kupił, mógłby powstać konflikt wśród dzieci ze jeden dostał model motocykla inny tylko maskotke
skoro DD jest przesunięte to zwiększają się szanse abyśmy byli z Diablicą
jak sie ktoś czymś zajmuje inni mu sie nie wpierniczają

co do prezentów - moim skromnym zdaniem zbiórka kasy wśród nas i zakup prezentów za daną kwotę - tak, aby prezenty dla Dzieciaków nie różniły sie zbytnio
Jesli każdy z nas coś by kupił, mógłby powstać konflikt wśród dzieci ze jeden dostał model motocykla inny tylko maskotke
skoro DD jest przesunięte to zwiększają się szanse abyśmy byli z Diablicą

- Rozan
- klepacz
Tak sobie pomyślałem, że skoro Mikołajki robimy w Chełmnie, to część wolnego czasu mogę dzieciakom zapełnić Kinectem
Bardzo fajna zabawa - grasz w gry komputerowe sterując swoim ciałem, w trakcie "głupich" momentów (gdzie jesteś głupio ustawiony, podskakujesz, machasz rękoma itp) automatycznie robi to zdjęcia, więc można by później fotki wywołać i im dostarczyć
Filmik poglądowy, jak to w akcji by wyglądało:
http://www.youtube.com/watch?v=nee86i_vInE
Co Wy na to?

Co Wy na to?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
zajebisty pomysł a po Chełmnie pożyczasz to Łysolkowi i ma idealne narzędzie do schudnięciaRozan pisze:Tak sobie pomyślałem, że skoro Mikołajki robimy w Chełmnie, to część wolnego czasu mogę dzieciakom zapełnić KinectemBardzo fajna zabawa - grasz w gry komputerowe sterując swoim ciałem, w trakcie "głupich" momentów (gdzie jesteś głupio ustawiony, podskakujesz, machasz rękoma itp) automatycznie robi to zdjęcia, więc można by później fotki wywołać i im dostarczyć
![]()
Co Wy na to?

... niestety organizacja imprezy dla dzieci jest dla mnie priorytetem, a staram się jak mogę, to tyleRuda i Piotr pisze:A tego to w Vikingowie nie darują
A TERAZ CO NOWEGO W TEMACIE:
Zmienia się harmonogram imprezy:
1. Wyjazd dzieci z Chełmna w godzinach około 9:30
2. Dojazd do Bydgoszczy
3. Występ teatru dla dzieci ( około 11:00 ) - przedstawienie pt: "Mądra gąska", po przedstawieniu tzw. animacje, rozdanie prezentów Mikołajowych. (sala w trakcie uzgodnień)
4. Przejazd dzieciaków do Family Parku : wejście od godziny 13:30 do 16:00 w tym atrakcje: kręgle, gra, małpi gaj, samochodziki (udało się - patrz pierwszy post w temacie) więcej: http://www.familypark.pl/family/index.p ... atrakcje-2
5. Przejazd na pizze, szybki obiad:
powrót około 17:00
opis przedstawienia:
Mądra Gąska” – wierszowana bajeczka o Gąsce Franciszce, która cieszyła się szacunkiem wśród ptaków głównie z powodu swojej uczynności. Pewnego dnia Gąska znika, co powoduje wielki zamęt wśród ptasich mieszkańców okolicy. Szybko okazuje się, że Gąska uległa słabości i poszła śledzić Bociana, w którym od jakiegoś czasu się podkochiwała. Zabawna historia, napisana dobrym, zwartym wierszem. Wyraziste postacie, bajkowa, prosta w formie scenografia, wesoła muzyka, kolorowe kostiumy i zwariowany, ptasi ruch sceniczny – to wszystko składa się na ciekawe w odbiorze i optymistyczne przedstawienie dla dzieci.
Kto:
Karolina Kasprzak – aktorka i autorka "Mądrej Gąski". Uwielbia grać i pisać dla dzieci. Najlepszym recenzentem dla niej jest jej trzyletnia córeczka Kalinka. Każde spotkanie z dziecięcym widzem daje jej radość i twórczą energię! Współpracuje z Teatrem Dialog z Krakowa i Teatrem Lalek Buratino z Bydgoszczy.
Karolina Suchodolska - gra postać tytułową - Gąskę. Aktorka lalkarka z wykształcenia i zamiłowania. Poza teatrem jej pasją jest canicross, bieganie z psem przypiętym do pasa za pomocą uprzęży. Współpracuje z Centrum Kultury Teatr w Grudziądzu i Teatrem Lalek Buratino z Bydgoszczy.
Aneta Jankowska - tancerka, choreograf, animatorka kultury. Jest lekiem na każdą nudę - ma głowę pełną zwariowanych pomysłów. Pasjami uwielbia zabawy z dziećmi, a one uwielbiają ją za to! Współpracuje z Teatrem Polskim w Bydgoszczy i Teatrem Tańca Pracownia Fizyczna ATT” z Łodzi.
Cza znaleźć winowajcę to się znajdzie. Wychodzi, ze się z Rudą w 3City niestety nie pokłócę w tym roku. Za to chyba się pokłócę z Marco
bo mi kłótnię z Wiewiórą popsuł. Ale termin siła wyższa. Się przybędzie jak najwcześniej, by dobodzień wyszedł taniej.
Marco, wrzuć w jakim zakresie cza pomóc i co tam Cię uwiera w orgjanizejszyn. Się z chęcią i w miarę mocy helpnie.

Marco, wrzuć w jakim zakresie cza pomóc i co tam Cię uwiera w orgjanizejszyn. Się z chęcią i w miarę mocy helpnie.
... więcej tutaj, czyli co potrzeba:
viewtopic.php?t=11368
viewtopic.php?t=11368
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: