Polecam bo dobra opona i można ją już kupić za 699PLNów za komplet - Allegro/NetCar.
A ja nie polecam. Miałem je w CBR 600 i moim zdaniem są za twarde. Przynajmniej według mojej oceny. Można na nich dużo przejechać, w deszczu też bez niespodzianek, ale w normalne warunki pogodowe (sucho) słaba przyczepność - a to tył odjechał, a to przód zabuksował. Nie miałem poczucia klejenia się do asfaltu. Jedno jest pewne, że długo posłużą, ale nie dadzą pełnej frajdy z jazdy w winklach i nie tylko. Kupiłem je kilka lat temu (2005) za 800 zł. Obecnie założyłem do VFR-ki Michałki Pilot Road, ale nie miałem w tą pogodę przyjemności ich przetestować, choć amatorów jazdy na lodowej solance dzisiaj widziałemYelu pisze:Polecam oponki jak w temacie. Kumpel przejechał na nich ponad 20tyś. km na fazerze 1000(cięższy i mocniejszy jak VFR) i sobie chwalił.Zwycięzca testów w MOTORRAD i innych...ble ble ble - dla zainteresowanych wyszukiwarka/opinie i naprzód
Polecam bo dobra opona i można ją już kupić za 699PLNów za komplet - Allegro/NetCar.
wlasnie jak trafisz na zapasy to kupisz , ale ze tak powiem z fabryki juz nie kupisz. Sprawdzone w dwoch firmach, zajmujacych sie kapciami.Diego pisze:Dziwne ,w tym tygodniu do mnie przyszedł kpl diabełków przód 09,a tył 10r Zrobilem dopiero ze 150 km i jestem zadowolony.
Na Allegro jest ich sporo,wszystkie rozmiary.
http://allegro.pl/listing.php/search?ut ... blo+strada
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości