Gratulacje!!! Teraz tylko pozostaje toFigarka pisze:Odebrałam nowe prawko z ładnym wpisem kat. A, B
POZYTYWNIE :)
- puzon
- klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Właśnie wróciłem z wieczorno-nocnego śmigania trasa Opole-Żory-Opole zostałem namierzony suszarką na węźle Sośnica (krzyżówka A4 z A1). Policjanci zaprosili do radiowozu abym się ogrzał,hehe po sprawdzeniu dokumentów zaproponowali 6pkt. i 300pln po czym odstąpili od ukarania i puścili mnie wolno. Pozytyw dla Policjantów!
- ZULEK
- pisarz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
TO ja puszką wczoraj miałem mniej szczęścia
wpadłem jak dzieciak na 50-tce - wynik 1zł40gr.
Propozycja panów niebieskich 10pkt do kolekcji i 500 Pln-ów.
Szczęście w nieszczęściu że suszący mnie smerf to był człowiek normalny i po oblukaniu prawka rzekł..
"p.Jarku my Wam zawodowcom krzywdy nie robimy z takimi lejcami tak dać się namierzyć.. chyba można Ci ufać i na ile chcesz się ukarać...? - ja na to dyplomatycznie " trochę szybko było także dwa strzały "białą" przez plecy i grzecznie dojadę do domu.. - a niebieski ".. żebym miał przy sobie tak bym zrobił ale że nie mamy to słucham...."
i zostało czyste konto ale portfel lżejszy o 200
P.S.Nie wiem sam do tej pory czy można to uznać za plus czy minus dnia wczorajszego
Propozycja panów niebieskich 10pkt do kolekcji i 500 Pln-ów.
Szczęście w nieszczęściu że suszący mnie smerf to był człowiek normalny i po oblukaniu prawka rzekł..
"p.Jarku my Wam zawodowcom krzywdy nie robimy z takimi lejcami tak dać się namierzyć.. chyba można Ci ufać i na ile chcesz się ukarać...? - ja na to dyplomatycznie " trochę szybko było także dwa strzały "białą" przez plecy i grzecznie dojadę do domu.. - a niebieski ".. żebym miał przy sobie tak bym zrobił ale że nie mamy to słucham...."
i zostało czyste konto ale portfel lżejszy o 200
P.S.Nie wiem sam do tej pory czy można to uznać za plus czy minus dnia wczorajszego
Ostatnio zmieniony pt 29 paź 2010, 10:27 przez ZULEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
ZULEK pisze:Gratulacje i napisze bez bicia że nad morzem
(to wstyd się przyznać) ale na moto to jeszcze nie byłem
A co stoi na przeszkodzie
Wsiadaj rano na moto, my Cię na trasie odbierzemy, zjemy dobra rybkę, wieczorkiem zakrapiane spotkanko w gronie Vikingów,spanko i nast. dnia powrót, albo dogłębne zwiedzanie 3city
Plan już masz teraz szybka decyzja i realizacja
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
- niedźwiedź
- bywalec

- Imię: Mariusz
- Kontakt:
- Jashczur
- pisarz

- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Już mgr inż. arch. W piątek obroniłem projekt dyplomowy na 5!
Jeśli ktoś jest zainteresowany to jest na mojej stronie www.chrystian.idesigner.pl

Jeśli ktoś jest zainteresowany to jest na mojej stronie www.chrystian.idesigner.pl
Ognia!