WŁADCY WSCHODU - Lbn SQUAD
- pito
- pisarz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
i na dodatek bedzie pelno takich niedzielnych kierowcow co to na co dzien nie bardzo jezdza.pastor pisze:W niedzielne popołudnie chętnie się podłączę, choć to czas dosyć ruchliwy, więc trzeba mieć oczy mocno otwarte
ale maly kawaleczek traski mozna by zrobic, licze ze sie uda
...bo nie stoi prawdziwie ten kto nigdy nie upadł...
pito
Puławy
pito
Puławy
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Mikołajki coraz bliżej,przygotowania trwają.
1. Nie kupujcie czapek Mikołaja bo w tym roku są zamówione z logiem Akcji i będą do odebrania w Moto GP. Rider"s Pubie oraz w sklepie Żabka na Staffa ,który prowadzę. CENA czapki to: 5 zł. Zamówiłam 150 sztuk. Dotrą we środę i na koniec tygodnia tj 20 listopada będa do odbioru.To taka pamiątka z imprezy.
2.Puszki stoja w miejscach różnych
3. Plakaty będą lada dzień
4. Plan Imprezy:
5 grudnia 2010r. godz.11.00 spotkanie na Placu Zamkowym
O godz.11.30 wyjazd na paradę ulicami miasta do Domu Dziecka jak w roku ubiegłym
Spotkanie z dziećmi ,prezenty etc.... i rzecz jasna wspólne fotki.
Wracamy do Cenrum o godz.13.00 i pod Ratuszem bawimy się do 15.00.
Konkursy dla Dzieci, słodycze ,gadżety dla najmłodszych.
Wybierzemy najciekawiej ubrany motocykl, aj ego właściciel otrzyma nagrodę. dzieci wybiora także najfajniej przebranego motocyklistę. Nagroda równiez przewidziana i to w dwóch wariantach: żeńskim i męskim.
Po rozmowie z Dyrektorem DD wiem juz co im potrzeba- głównie drobny sprzet sportowy.
I tutaj niestety zaczynaja się schody bo jakieś gadżety kilka firm podrzuci ale finanse są skąpe.A wszystko od czapek ,plakatów ,itp kosztuje.
MOJA OGROMNA PROŚBA!!!!
Wzorem innych dużych miast zróbmy zbiórkę pieniędzy w ustalonej kwocie czyli taka cegiełkę .
Moja propozycjast to 20 zł od osoby Można wrzucać do puszek ,można wpłacac na konto:
73 1240 2496 1111 0010 3131 7477 Joanna Stępień -- Bank PKO SA Joanna Stępień ( w tytule wpłaty Nick i MIKOŁAJKI 2010.
Powiem uczciwie . Impreza zniknie w tym roku z kalendarza jesli nie będzie wsparcia finansowego. Sponsorzy mówią,że nie mają. A jak do tej pory oprócz wpływu a aukcji Kursów na prawo jazdy ,przeglądu i kurtki nie ma ani grosika z innych źródeł.
Proszę !!! Postarajcie się! Może znacie jakichś darczyńców. Może macie cos na aukcję lub zwyczajnie dołóżcie cegiełkę w postaci 20 zł na tę imprezę. Ostateczny termin zbierania funduszy to 4 grudnia ( sobota)
Jesli nie będzie finansów impreza NIE ODBĘDZIE SIĘ!!!!
Pozdrawiam --- Joaśka
Mikołajki coraz bliżej,przygotowania trwają.
1. Nie kupujcie czapek Mikołaja bo w tym roku są zamówione z logiem Akcji i będą do odebrania w Moto GP. Rider"s Pubie oraz w sklepie Żabka na Staffa ,który prowadzę. CENA czapki to: 5 zł. Zamówiłam 150 sztuk. Dotrą we środę i na koniec tygodnia tj 20 listopada będa do odbioru.To taka pamiątka z imprezy.
2.Puszki stoja w miejscach różnych
3. Plakaty będą lada dzień
4. Plan Imprezy:
5 grudnia 2010r. godz.11.00 spotkanie na Placu Zamkowym
O godz.11.30 wyjazd na paradę ulicami miasta do Domu Dziecka jak w roku ubiegłym
Spotkanie z dziećmi ,prezenty etc.... i rzecz jasna wspólne fotki.
Wracamy do Cenrum o godz.13.00 i pod Ratuszem bawimy się do 15.00.
Konkursy dla Dzieci, słodycze ,gadżety dla najmłodszych.
Wybierzemy najciekawiej ubrany motocykl, aj ego właściciel otrzyma nagrodę. dzieci wybiora także najfajniej przebranego motocyklistę. Nagroda równiez przewidziana i to w dwóch wariantach: żeńskim i męskim.
Po rozmowie z Dyrektorem DD wiem juz co im potrzeba- głównie drobny sprzet sportowy.
I tutaj niestety zaczynaja się schody bo jakieś gadżety kilka firm podrzuci ale finanse są skąpe.A wszystko od czapek ,plakatów ,itp kosztuje.
MOJA OGROMNA PROŚBA!!!!
Wzorem innych dużych miast zróbmy zbiórkę pieniędzy w ustalonej kwocie czyli taka cegiełkę .
Moja propozycjast to 20 zł od osoby Można wrzucać do puszek ,można wpłacac na konto:
73 1240 2496 1111 0010 3131 7477 Joanna Stępień -- Bank PKO SA Joanna Stępień ( w tytule wpłaty Nick i MIKOŁAJKI 2010.
Powiem uczciwie . Impreza zniknie w tym roku z kalendarza jesli nie będzie wsparcia finansowego. Sponsorzy mówią,że nie mają. A jak do tej pory oprócz wpływu a aukcji Kursów na prawo jazdy ,przeglądu i kurtki nie ma ani grosika z innych źródeł.
Proszę !!! Postarajcie się! Może znacie jakichś darczyńców. Może macie cos na aukcję lub zwyczajnie dołóżcie cegiełkę w postaci 20 zł na tę imprezę. Ostateczny termin zbierania funduszy to 4 grudnia ( sobota)
Jesli nie będzie finansów impreza NIE ODBĘDZIE SIĘ!!!!
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.