Czyli jednak mnie-nas brakowało do utrzymania w ryzach "Górali niskopiennych"Stuwka pisze:w następnym roku proszę o zabranie mi kluczyków od razu jak przyjadę

Za rok to kluczyki w Gdyni bedziesz odbierał

Już ze Stuwką gadałem na ten temat i będzie można zabierać kluczyki ;Pdiablique pisze:mówisz i masz...Stuwka pisze:Rano miałem 0.8 promila wyjechaliśmy koło 17 dopiero do domu a co do mojego wydechu w następnym roku proszę o zabranie mi kluczyków od razu jak przyjadętak będzie najlepiej dla każdego
ale odbiór kluczyków bedzie w Warszawie
Pamiętam tą sytuacjemrf pisze:a z nami pamietasz jak sie zegnales?
btw rozwalil mnie jakis dzieciak ktory zapytal sie mnie czy powzole jemu bratu nauczyc sie palic gume
Alkohol i motocykl nie idą w parze ale co zrobić człowiek uczy się na błędach swoich i Mryfamrf pisze:Już ze Stuwką gadałem na ten temat i będzie można zabierać kluczyki ;Pdiablique pisze:mówisz i masz...Stuwka pisze:Rano miałem 0.8 promila wyjechaliśmy koło 17 dopiero do domu a co do mojego wydechu w następnym roku proszę o zabranie mi kluczyków od razu jak przyjadętak będzie najlepiej dla każdego
ale odbiór kluczyków bedzie w Warszawie
Dzięki !!!! Ale mam ładny motorGienio pisze:http://picasaweb.google.com/gienekvfr/BiaA2010# bardzo proszę
ad 1 to byl zlot motocyklowy ponoc, wiec jedz na inne i porownaj, poza tym miales caly osrdoek i jeszcze w ch...j* lasu wiec moglas sobie isc tak jak umberto np.diablique pisze:
ale widzę, że nikt nie ma odwagi to ja napisze:
Lucek lekkie przegięcie z ta muzyką w sobotę !!!
Chłopaku nie szło nawet zrozumiec czy chcą zjeść mi kota czy jego kuwetę
i jeszcze jedna sprawa nie lubie kefiru wiec za rok poprosze jogurta naturalnego
a poza tym:
Dwie Stuwki mam nadzieje, że przekazałeś temu co strzelał z wydechu w nocy, że ma .j.b.n.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości