A ja proszę o autograf, prosze prosze
SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
Wiesz jak to jest - na golasa wsyscy faceci sa tacy sami.MARCO pisze:Ciekawi mnie niezmiernie jak wyglądacie na żywo
A zwazywszy na rozerotyzowanie i rozpasanie Forumowiczow (vi de watek "co to za tekst" np.) nie obejdzie sie bez gremialnego biegu do wody na golasa
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
małe OFF TOP-LESS ale co tam
Widzę, ze z jakichś nieznanych powodów stałem się osobą publiczną - no to pewnie i mój dom stanie się publiczny
znamy się mało, więc powiem coś o sobie. Urodziłem się w marcu... w połowie marca... właściwie w drugiej połowie marca... dokładnie 23go
[kto i kiedy powiedział te słowa? nagroda - browar
]
prowadzimy z Wasylem małą, skromną, rodzinną firmę "IMPORT- EKSPORT ODZYSK DŁUGÓW" czasami organizujemy wycieczki do lasu, albo do ZOO (pasjami lubimy karmić niedźwiedzie) dla nie zawsze zainteresowanych. Często są tylko w jedna stronę - dlatego są takie tanie- zniżki do 50%.
NIektórzy mówią do mnie per don Vito, ale to gruba przesada. Palę cygara. Często chodzimy do fryzjera, któy jest co prawda niewidomy, ale nie ma to dla nas większego znaczenia (patrz avatar Wasyla)
Czy nadal są chętni przysłać CV i list motywacyjny
a teraz poważnie.
Zgłoszenia przyjmujemy cały czas. Jak na razie potrzeba będzie około 3 domków. Nie znam dokładnych cen bo jak byłem tam w zeszłym tygodniu - nie było kompetentnej osoby. Wydaje mi się, że przy pełnym obłożeniu - koszt na osobę nie powinien przekroczyć 20 zł na osobę na dobę. Namiot taniej.
Gdybyśmy podjęli chęć imprezowania na tej pięknej wyspie, ale musi to być wspólna - kolegialna decyzja WSZYSTKICH uczestników to:
- zmieniamy miejsce na Osrodek Portus koło Gołunia /około 3km od Wdzydz/ tam zostawiamy sprzęt.
- dogadujemy się z cieciem pilnującym, żeby miał je na oku. Wyspa leży 300m na przeciwko Ośrodka i wahadłowo jachtem przewozimy WSZYSTKICH na wyspę.
- niezbędne będą namioty.
- jest żeremie bobrów - kto ma legitymację Ligi Ochrony Przyrody może spać z bobrami
zoofilia jest przestępstwem i piętnowana przez ojca Smardzyka
LiSica, Sowa i mors z założenia legitymacji nie potrzebują no i chyba DANIEL też
ucha cha
- jemy to co upichcimy, złowimy, upolujemy - na butlach gazowych, ognisku i grillach
- lepiej żeby była w miarę pogoda, chyba ze jesteście survivalowcami
- siusiamy w krzakach na łonie przyrody
- myjemy się w dziewiczo czystej wodzie jeziora Wdzydzkiego
- mamy 100% kontakt z naturą
- na transport na wyspę musimy liczyć do 1.5 godziny i zakończyć przed zmrokiem
generalnie radze się zaopatrzyć w rozmówki polsko-kaszubskie
jeżeli przyjmiemy wersję Wdzydze - domki to:
- mamy dach nad głową
- sprzet po domkami
- jedzenie o rzut beretem /knajpki lub sklep do zakupów/
- grill na miejscu
-siusiamy i myjemy się w budynku socjalnym ośrodka (chyba, że ktoś woli jezioro i krzaki do wyboru)
- jacht do dyspozycji pod nosem kto chce pływa i rzyga za burtę (tylko kapitan wymiotuje)
Widzę, ze z jakichś nieznanych powodów stałem się osobą publiczną - no to pewnie i mój dom stanie się publiczny
znamy się mało, więc powiem coś o sobie. Urodziłem się w marcu... w połowie marca... właściwie w drugiej połowie marca... dokładnie 23go
prowadzimy z Wasylem małą, skromną, rodzinną firmę "IMPORT- EKSPORT ODZYSK DŁUGÓW" czasami organizujemy wycieczki do lasu, albo do ZOO (pasjami lubimy karmić niedźwiedzie) dla nie zawsze zainteresowanych. Często są tylko w jedna stronę - dlatego są takie tanie- zniżki do 50%.
NIektórzy mówią do mnie per don Vito, ale to gruba przesada. Palę cygara. Często chodzimy do fryzjera, któy jest co prawda niewidomy, ale nie ma to dla nas większego znaczenia (patrz avatar Wasyla)
Czy nadal są chętni przysłać CV i list motywacyjny
a teraz poważnie.
Zgłoszenia przyjmujemy cały czas. Jak na razie potrzeba będzie około 3 domków. Nie znam dokładnych cen bo jak byłem tam w zeszłym tygodniu - nie było kompetentnej osoby. Wydaje mi się, że przy pełnym obłożeniu - koszt na osobę nie powinien przekroczyć 20 zł na osobę na dobę. Namiot taniej.
Gdybyśmy podjęli chęć imprezowania na tej pięknej wyspie, ale musi to być wspólna - kolegialna decyzja WSZYSTKICH uczestników to:
- zmieniamy miejsce na Osrodek Portus koło Gołunia /około 3km od Wdzydz/ tam zostawiamy sprzęt.
- dogadujemy się z cieciem pilnującym, żeby miał je na oku. Wyspa leży 300m na przeciwko Ośrodka i wahadłowo jachtem przewozimy WSZYSTKICH na wyspę.
- niezbędne będą namioty.
- jest żeremie bobrów - kto ma legitymację Ligi Ochrony Przyrody może spać z bobrami
LiSica, Sowa i mors z założenia legitymacji nie potrzebują no i chyba DANIEL też
- jemy to co upichcimy, złowimy, upolujemy - na butlach gazowych, ognisku i grillach
- lepiej żeby była w miarę pogoda, chyba ze jesteście survivalowcami
- siusiamy w krzakach na łonie przyrody
- myjemy się w dziewiczo czystej wodzie jeziora Wdzydzkiego
- mamy 100% kontakt z naturą
- na transport na wyspę musimy liczyć do 1.5 godziny i zakończyć przed zmrokiem
generalnie radze się zaopatrzyć w rozmówki polsko-kaszubskie
jeżeli przyjmiemy wersję Wdzydze - domki to:
- mamy dach nad głową
- sprzet po domkami
- jedzenie o rzut beretem /knajpki lub sklep do zakupów/
- grill na miejscu
-siusiamy i myjemy się w budynku socjalnym ośrodka (chyba, że ktoś woli jezioro i krzaki do wyboru)
- jacht do dyspozycji pod nosem kto chce pływa i rzyga za burtę (tylko kapitan wymiotuje)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
że niby ja????mors pisze:no i chyba DANIEL też ucha cha
[ Dodano: 2007-03-19, 19:06 ]
to super sprawa zwłaszcza, ze cena nie jest wysoka za taki domeczek. A i w kominku można rozpalić. MOrs jakieś klehdy i bajania zapodaDraghar pisze:osobiscie mysle ze domki beda chyba lepsze
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Miejski ogród zoologiczny we Wrocławiu podaje:
[...]
Daniel (Dama dama) reprezentuje rodzinę jeleniowatych. Pierwotnie zamieszkiwał śródziemnomorski region Europy, północną Afryką oraz Bliski Wschód. Obecnie, jako zwierzę parkowe, spotykany jest w całej Europie. Czyni się też próby introdukcji tego gatunku, jako zwierzyny łownej, do naszych lasów. Mniejszy od jelenia europejskiego, osiąga wysokość w kłębie do 105 cm, a wagę do 200 kg. Normalne umaszczenie daniela jest czerwono-brunatne z białymi plamami ułożonymi w podłużnych rzędach latem, a ciemnopopielate z plamami niewyraźnymi zimą. W populacji daniela spotyka się tez około 1% albinosów (białe) oraz do 30% dotkniętych melanizmem (czarne). Piękne łopatowate poroże nosi tylko samiec i podobnie jak jeleń co roku je zmienia.
Daniele odbywają gody w okresie od października do końca listopada.
Po 7-8 miesięcznej ciąży łanie cielą się, rodząc jedno lub dwa młode w miocie. Przez pierwszy rok życia cielęta przebywają z matką. Dojrzewają w wieku około 2 lat. Bytują w chmarach złożonych z łań i ich przychówku. Samce, zwane bykami, do rui pozostają osobno.
Zwierzęta te żywią się trawami, roślinnością zielną, liśćmi, pędami i korą drzew i krzewów. Chętnie jedzą żołędzie, kasztany, jagody i jabłka.
Ich hodowla w ZOO nie sprawia większych kłopotów [...]
-dziewczyny! możecie się nie obawiać
-to grill odpada
[...]
Daniel (Dama dama) reprezentuje rodzinę jeleniowatych. Pierwotnie zamieszkiwał śródziemnomorski region Europy, północną Afryką oraz Bliski Wschód. Obecnie, jako zwierzę parkowe, spotykany jest w całej Europie. Czyni się też próby introdukcji tego gatunku, jako zwierzyny łownej, do naszych lasów. Mniejszy od jelenia europejskiego, osiąga wysokość w kłębie do 105 cm, a wagę do 200 kg. Normalne umaszczenie daniela jest czerwono-brunatne z białymi plamami ułożonymi w podłużnych rzędach latem, a ciemnopopielate z plamami niewyraźnymi zimą. W populacji daniela spotyka się tez około 1% albinosów (białe) oraz do 30% dotkniętych melanizmem (czarne). Piękne łopatowate poroże nosi tylko samiec i podobnie jak jeleń co roku je zmienia.
Daniele odbywają gody w okresie od października do końca listopada.
Zwierzęta te żywią się trawami, roślinnością zielną, liśćmi, pędami i korą drzew i krzewów. Chętnie jedzą żołędzie, kasztany, jagody i jabłka.
-dziewczyny! możecie się nie obawiać
-to grill odpada
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Nie wiem,czy się odważę.
To mi wygląda na zorganizowany spisek North SEXszyn przeciw Centurium. Draghar będzie strzelał do zwierząt a jak pochla to i do ludzi, a za nim będzie chodził mors i kogo nie zgładzi kula Draghara tego Morsisko śmiechem dobije.
Aaa, raz Sowie śmierć - JADĘ.
P, a potem S
Zdecydowanie opowiadam sie za domkami, ale ze dwa namioty możnaby rozbić dla ewentualnych poległych od kuli lub śmiechu. Po co się mają psuć w domkach.
Aaa, raz Sowie śmierć - JADĘ.
P, a potem S
Zdecydowanie opowiadam sie za domkami, ale ze dwa namioty możnaby rozbić dla ewentualnych poległych od kuli lub śmiechu. Po co się mają psuć w domkach.
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
mors pisze:-dziewczyny! możecie się nie obawiać
[ Dodano: 2007-03-19, 22:35 ]
no tak dusza pirata się budzippamula pisze:nocny szturm i abordaż ze statku
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Jest jeszcze jedna atrakcja, o której do tej pory nie wspominałem. W "Portusie" często urządza się wesela, a że Kaszubi popić to lubią - jest szansa zastąpić niedysponowanego Pana Młodego podczas obowiązków nocy poślubnej
Oj chyba będzie trzeba szybko zamknąć listę bo domków zabraknie
Daniel, a zwróciłeś uwagę na tekst że 1% to albinosy? A Ty masz Białą Princessę?
Co do godów i rui ja się nie wypowiadam. Każdy na Sowią tzn. swoją odpowiedzialność
Oj chyba będzie trzeba szybko zamknąć listę bo domków zabraknie
Daniel, a zwróciłeś uwagę na tekst że 1% to albinosy? A Ty masz Białą Princessę?
Co do godów i rui ja się nie wypowiadam. Każdy na Sowią tzn. swoją odpowiedzialność