Skierniewickie Święto Kwiatów Owoców i Warzyw 2010-09-18,19
- str6
- teksciarz
- Imię: TOMEK
Skierniewickie Święto Kwiatów Owoców i Warzyw 2010-09-18,19
Czy ktoś się może wybiera ???Zbiórka motocyklistów z tego co słyszałem ma być 19 września w Niedzielę o godzinie 10:00 koło sejmiku (niewiem jaka ulica ale się znajdzie) tam do 13:00 mamy zarezerwowany plac.Można by było się gdzieś spotkać i wkroczyć tam większą grupą ownersów. http://www.e-skierniewice.pl/portal/sskoiw
Ostatnio zmieniony ndz 19 wrz 2010, 12:20 przez str6, łącznie zmieniany 2 razy.
Strażak
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Na forum skierniewickim przeczytałem: Skierniewickie Stowarzyszenie Motocyklowe "Żelazny Orzeł" zaprasza wszystkich sympatyków na spotkanie w Święto Kwiatów Owoców i Warzyw w niedzielę 19-go września 2010.
Spotkajmy się na stacji Shell o godzinie 9:30 skąd przejedziemy na parking na przeciwko dawnego Urzędu Wojewódzkiego. Miejscówke mamy dla siebie w godzinach 10.00-13.00. Będzie to doskonała okazja dla Skierniewiczan aby obejrzeć motocykle z bliska lub zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie. Serdecznie zapraszamy.
Na parkingu to ja mogę w trasie się zatrzymać i papierosa zapalić.
Spotkajmy się na stacji Shell o godzinie 9:30 skąd przejedziemy na parking na przeciwko dawnego Urzędu Wojewódzkiego. Miejscówke mamy dla siebie w godzinach 10.00-13.00. Będzie to doskonała okazja dla Skierniewiczan aby obejrzeć motocykle z bliska lub zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie. Serdecznie zapraszamy.
Na parkingu to ja mogę w trasie się zatrzymać i papierosa zapalić.
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
str6 masz link: http://www.moto-skc.pun.pl/forums.php gdzie przeczytałem.
szybko się zarejestrowałeś
szybko się zarejestrowałeś