VFR-OC NORTH
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Tylko pozazdrościc. Nie dali byśmy rady.Praca i awaria maszyny.Draghar pisze:W koncu wylondowalem z plecaczkiem tylko nad zalewem wislanym
ale tez bylo milo
Pokazała

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
potwierdzam, staralismy się ale nie dało rady. Nie zdążyłem nawet odebrac zamówionego filtra K&N (kryptoreklama) jadę dzisiaj. Bo Wasyl ma - ja też chcę taki sam
ale wieczorkiem pośmigaliśmy troszkę a potem znowu 2 godziny do domu wracałem. To starośc, że coraz dłużej do domu wracam? chłe chłe chłe
Uprzejmie donoszę, ze Wasyl jest niekoszerny - wczoraj dostał regler z napisem DUCATI - chyba musimy usuną go z forum
ale za to ma takie ładowanie, ze jak jechałem blisko niego to ładował też mój 

ale wieczorkiem pośmigaliśmy troszkę a potem znowu 2 godziny do domu wracałem. To starośc, że coraz dłużej do domu wracam? chłe chłe chłe
Uprzejmie donoszę, ze Wasyl jest niekoszerny - wczoraj dostał regler z napisem DUCATI - chyba musimy usuną go z forum

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
zwracam się z prośbą do szanownego składu VFR-NORTH o nie usuwanie wasyla, regiel to pewnie DUCATI-ENERGIA - można przymknąć okomors pisze:wczoraj dostał regler z napisem DUCATI - chyba musimy usuną go z forum

a tak BTW - podobno Honda NR750 była "natchnieniem" do stworzenia DUCATI (chyba) 916. Tak więc można powiedzieć, że Ducati pochodzi od Hondy

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
wycofuję niegodną propozycję o usunięcie Wasyla z forum za niekoszerny regler.
Wczoraj pomagał mi założyć (czytaj założył) moje nowe płuco firmy K&N ze względu na moje L4 i chroniczną niechęć do pracy (dostaje wysypkę)
Jak odkręciłem manetę to spadłem z siodła i pół kilometra goniłem moją piękną - dobrze że nogi mam zdrowe
ale daje czadu - ja Cię sunę
Wczoraj pomagał mi założyć (czytaj założył) moje nowe płuco firmy K&N ze względu na moje L4 i chroniczną niechęć do pracy (dostaje wysypkę)
Jak odkręciłem manetę to spadłem z siodła i pół kilometra goniłem moją piękną - dobrze że nogi mam zdrowe

ale daje czadu - ja Cię sunę
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
wodę to wlejesz... ale utlenioną
moja piekna to jeszcze na dotarciu - raptem 8.5 tys.
Chodziła nieźle, ale jak to z kobietą ZAWSZE może byc JESZCZE piękniejsza, JESZCZE młodsza, JESZCZE [...]
jak ją przycisnąłem na obwodnicy to zanim się zorientowałem o co chodzi na zegarze było 2zł i 20 groszy
a zwykle potrzebuje na to ze dwa mrugnięcia okiem - jest wyraxna poprawa
teraz tylko - wydech, Power Commander, zrzucić ze 20kg i można się ścigać

moja piekna to jeszcze na dotarciu - raptem 8.5 tys.
Chodziła nieźle, ale jak to z kobietą ZAWSZE może byc JESZCZE piękniejsza, JESZCZE młodsza, JESZCZE [...]

jak ją przycisnąłem na obwodnicy to zanim się zorientowałem o co chodzi na zegarze było 2zł i 20 groszy

teraz tylko - wydech, Power Commander, zrzucić ze 20kg i można się ścigać
Proponuje rzucic jedzenie. Czlowiek je i je i gowno mu z tego wychodzi i jeszcze faldy na brzuchu i ten okropny celulitis. Podobno to dziala, ale sam nie probowalem. Trzeba sie tylko zywic energia kosmiczna, obejmowac drzewa i takie tam.mors pisze:teraz tylko (...) zrzucić ze 20kg i można się ścigać