2oo dziś
Proszę, proszę, najpierw Luke z GaBaSem, teraz może Jacko i mors. Jak tak dale pójdzie to 2oo zmienią nazwę na ZOO VFR OrgiaClub.Jacko pisze:kto wie czy i ja sie nie skusze razem z Morsem
onika, zapraszamy Cie oczywiście do naszego towarzystwa, chętnie Cię poznamy osobiście, tylko jak widać musisz się przygotować na ekstremalne obrazki.
morsie, jeno się nie pomyl i nie załóż tył na przód swoich balangowych stringów.
- Achmed
- klepacz

- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
I ja i ja jeszcze
ale tym razem na moto bo nocne piesze spacerki przez 1/2 Warszawy .......a zresztą KAMERATEN od spacerów nocnych decydujcie jeździmy czy spijamy broooo? 
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Nadrabiamy zaległości - będzie karniaczekonika pisze:jeśli można się wprosić (bo jeszscze nie miałam przyjemności pić z Wami piwa...) i uda mi urwać się z pracy przed 22, to i ja z miłą chęcią poznam wszystkich przy piwku
będzie nam niezmiernie miło - szczególnie, że VFRka - ten sam model co mój. Już czuję, że milion tematów do obgadania.
Pracą się nie przejmuj - mój dziadek mawiał:
jeśli praca w piciu szkodzi
porzuc prace - o co chodzi?
postaramy się nie złoic za mocno do 22-giej
Jacko mnie przekonał, że najkrótsza droga do Warszawy znad morza wiedzie przez Komarówkę
Nie wiem co prawda gdzie jest Komarówka więc kupiłem sobie globus. Szukam, szukam no nie ma Komarówki. Więc poszedłem i kupiłem Atlas Europy - też nie znalazłem Komarówki. Lekko wkurzony nabyłem Mapę Polski - pomimo usilnych poszukiwań NIE ZNALAZŁEM KOMARóWKI!!! Nie było innego wyjścia - poszedłem do kiosku i kupiłem PLAN Komarówki! Otwieram. JEST!!! KOMARóWKA!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- maciek 800
- klepacz

I tak się właśnie stało. Z tą drobną różnicą, że na łono wróciły dwa qbasy, bo już na miejscu wywęszyliśmy drugiż sztuk i odbiliśmy goż również.mors pisze:Qbasa - musi wrócic na łono
Czekaliśmy uparcie przy pifffku do drugiej w nocy, az w końcu barman doradził, byśmy już dłużej nie czekali i wytoczył nas przed lokal.onika pisze:ja z miłą chęcią poznam wszystkich przy piwku
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
no to zeby to był przedostatni raz!!!onika pisze:gorąco przepraszam wszystkich czekających, ale ta cholerna praca... następnym razem postaram się nie nawalić
Chciałbym gorąco - jak moje rury od wydechu na wjeździe do stolycy- podziękować WSZYSTKIM, którzy wpadli do 200, aby popatrzeć na moją paskudną morsową gębę. Okazało się, ze mamy też przecudowną i przesympatyczną wielbicielkę (gratulacje Maćku
Extral Ultra Plus i ze skrzydełkami było Was zobaczyć i się z Wami napić, ale chyba najbardziej ze względu na odległość musze podziękować Jacko -200km TAM i 200km w deszczu NAZAD i to aż z KOMARÓWKI, której nie ma przecież na globusie.
Uchylę rąbka tajemnicy jak SOWA odbił QBASY.
Ponieważ nie było barmanki - więc hasło "Pokaż cycki!" spaliło na panewce, ale od czegóż mądrość SOWY?
Podleciał do baru i zahukał do barmana " Pokaż PTAKA!" na co ten się tak przeraził, że oddał DWA QBASY. Jeden spoczął w godnych i pięknych rękach Justyny (kto nie poznał - niech żałuje
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS