http://www.youtube.com/watch?v=6EjnimA7wtg

No właśnie w tym przypadku jest dokładnie odwrotnie, znaczy się to Jaro gra na emocjach tłumu. Bo to jest jego jedyny pomysł na wygrywanie wyborów (niestety skuteczny, a we wcześniejszych postach pisałem, dlaczego). Jaro jadąc do Lublina wiedział, że ma poparcie około 30% i wiedział skąd ono się bierze. Ano 10% narodu z niezrozumiałych powodów wciąż mu ufa, 10% mu współczuje, a 10% głosuje na niego tylko po to, żeby głosować przeciwko poczciwemu Bronkowi. Jak więc Jaro może zdobyć więcej procentuf? Ano może opowiadać, że kocha Rosjan, Niemców, Napieralskiego, Oleksego i tych wszystkich, których dotychczas nienawidził. Tylko, że ludzie myślący w to nie wierzą, a ci którzy mu wierzą, przestaną mu w ogóle wierzyć, jeśli sobie przypomną, co mówił przez ostatnie 40 lat. Różne rzeczy Jaro opowiadał, jego sztab wydawał ciężkie pieniądze na badania, z których wynikało, że nie przybywa tych, którzy mu wierzą. Trzeba więc było ukierunkować działania na dwie pozostałe grupy wyborców i wrócić do starej sprawdzonej metody, czyli do insynuacji. Na początek Jaro powiedział w telewizorni w swoim starym stylu, że jest jakaś szara sieć i układ odpowiedzialny za katastrofę w Smoleńsku. Lud w lot zrozumiał, że chodzi o układ Tuska z Putinem, a że Bronek to kumpel Tuska więc przybyło parę procentuf i współczujących i przeciwnych Bronkowi. Jaro zrozumiał, że stare metody walki są skuteczniejsze od opowiadania bajek. Przypomniał sobie reklamę z ostatnich wyborów parlamentarnych, w której to reklamie w państwie rządzonym przez okrutną PO babuleńka dzwoniła na pogotowie i usłyszała, że jak nie ma karty kredytowej to karetka nie przyjedzie. Puścić tą reklamę teraz trochę głupio, bo PO rządzi a karetki dalej jeżdżą bez pytania o kartę kredytową, ale jątrzyć jakoś trzeba, żeby se procentuf dołożyć. Stanął więc Jaro na trybunie w Lublinie i rzekł, że kartka wrzucona do urny w tych wyborach zdecyduje o tym, czy służba zdrowia będzie państwowa, czy prywatna. Lud wnet pojął, że jak zagłosuje na Bronka, to ten Bronek z wilczymi zębami w dzień po wyborach sprzeda wszystkie szpitale Żydom, Żydzi wywalą z roboty polskich portierów, w ich miejsce zatrudnią ruskich weteranów z pepeszami a w wejściach zamontują czytniki, które będą otwierały drzwi tylko po włożeniu karty z niemieckiego banku. Jak to Bronek usłyszał to grzecznie poprosił, żeby Jaro odszczekał to, co w Lublinie powiedział. A potem spokojnie, bez emocji, skierował sprawę do sądu. I zobaczymy, czy w sądzie wygra prawo i sprawiedliwość, czy też "prawo i sprawiedliwość".kruhy pisze:Zamiast obronic się merytorycznie z zarzutu opowiadania się za prywatyzacją gra emocjami poprzez pozew do sądu
czarny humor to mam, ale jak oglądam to :Wojtek86 pisze:Trochę czarnego humorul
VFRKrzysztof pisze:Eeeee, przy tej paczce, która stoi pod tym krzyżem, mohery to łagodne owieczki są. A tak przy okazji, ostatnio wyczytałem, że krzyż spontanicznie postawili harcerze, którzy następnie spontanicznie założyli tą stronkę:
http://www.polsceibliznim.pl/
Nawet się na tej stronce przedstawiają:
hm. Michał Kuczmierowski
phm. Michał Pałamarz
phm. Franciszek Podlacha
phm. Piotr Trąbiński
No i who is who? Harcmistrz Michał Kuczmierowski pracuje w tej oto firmie:
http://www.pracownia.net.pl/
Na stronce jasno piszą, czym się zajmują. Warto też wiedzieć, że właścicielem tej firmy jest Sebastian Bojemski, do niedawna czołowy ideolog Kaczyńskich.
Drugi ciekawy druh to podharcmistrz Piotr Trąbiński, szef hufca ZHR "Grochów" i organizator kursu przewodnikowskiego "Twierdza". Wykładowcami w tym kursie byli m in. Jan Dziedziczak (rzecznik prasowy Kaczyńskiego) i Marian Moszoro (wiceminister finansów w rządzie Kaczyńskiego).
No i jak sobie to wszystko wyczytałem, to choć bardzo się staram wierzyć, że ci apolityczni harcerze spontanicznie postawili ten krzyżjakoś wciąż w moim wypranym mózgu kołacze się myśl, że to od samego początku jest typowa pisuarowa akcja siania zamętu.
czarny humor to mam, ale jak oglądam to :Bohun pisze:Wojtek86 pisze:Trochę czarnego humorul
Zobaczyłem ten film z WP i SNOOP85 zabrałeś mi nadzieje na normalną polskę....SNOOP85 pisze:czarny humor to mam, ale jak oglądam to :
http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_video.html
psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie [/quote
robsonic pisze:vini,vidi,krzyż.... wstyd przed światem... widzieliście tą młodą co krzyczała " nie oddamy krzyża " ? Tragedia młodego człowieka![]()
[ Dodano: 2010-08-04, 08:01 ]Zobaczyłem ten film z WP i SNOOP85 zabrałeś mi nadzieje na normalną polskę....SNOOP85 pisze:czarny humor to mam, ale jak oglądam to :
http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_video.html
psychopaci, brak słów.... myslalem ze mohery to tylko starzy ludzie [/quote
Ja.......dole jakie debile!!!!!! Zginąć za krzyż, ukrzyżować się lub spalić, wyborca Kaczyńsiego może wszystko..... i wszystko poszło w świat, wstyd mi strasznie za to co się w Polsce dzieje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości