z plecaczkiem tylko pod namiotmaciek 800 pisze:Prawdopodobnie pod namiot pojedziemy
SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
I bardzo dobrze z edukacyjnego punktu widzenia, bo to świetna okazja na zdobycie praktyki z wielu przedmiotów, np. wiedza o społeczeństwie, przysposobienie do życia w rodzinie, anatomia człowieka, dodatkowo medycyna (choroby skórne, detox, antykoncepcja), survival by night.Little Sister pisze:Będe napewno!
- wasyl
- stary wyjadacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
I bardzo dobrze z edukacyjnego punktu widzenia, bo to świetna okazja na zdobycie praktyki z wielu przedmiotów, np. wiedza o społeczeństwie, przysposobienie do życia w rodzinie, anatomia człowieka, dodatkowo medycyna (choroby skórne, detox, antykoncepcja), survival by night.[/quote]
Sowa - pamiętaj na Pomorzu są bardzo kulturalni faceci i nie biorą za to kasy!!!!!!!
Sowa - pamiętaj na Pomorzu są bardzo kulturalni faceci i nie biorą za to kasy!!!!!!!
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
nie wiem o KTÓRYM gabarycie mówiszDaniel VTS pisze: Morsie Ty kurna obrotna bestia jesteś jak na swoje gabaryty
SOWA - gałęziokibelek będzie podgrzewany (zrobiony z manetki), wyściełany morska trawą, a papier satynowy - nawilżany o gramaturze 25g/m2. Oczywisnie towarzyszyć Ci tam bedzie chór Rewelersów z Twoim ulubionym utworem: "Uchu... uchuuuu... uchuuuu" w wersji hip-hopowej
LiSiczko - my do spraw kulinarnych podchodzimy z nabozeństwem - solenie i pieprzenie to nie żadne chichuchacha. A w ogóle jako moherowa forpoczta ojca Smardzyka stoimy twardo w obronie "ŻYCIA NIEPOCZĘTEGO"!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
- Draghar
- pisarz

- Kontakt:
termin okreslony juz dawno
od 18 do 20 maja
Mors mówił że krypę przytarga
tylko pić jako kapitanm nie będzie mógł bo mu prawko zabiorą na motor jak go zlapią
wiec dużo nie popływamy
chyba nie pozwolimy by Mors o suchym pysku siedział za sterem
jeszcze mu kły wypadną i co będzie
od 18 do 20 maja
Mors mówił że krypę przytarga
tylko pić jako kapitanm nie będzie mógł bo mu prawko zabiorą na motor jak go zlapią
wiec dużo nie popływamy
chyba nie pozwolimy by Mors o suchym pysku siedział za sterem
Draghar
VFR Viking SEXszyn North Roads
VFR Viking SEXszyn North Roads
- wasyl
- stary wyjadacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
Znajdziemy jakąś fajną laskę i puścimy za stery!Draghar pisze:chyba nie pozwolimy by Mors o suchym pysku siedział za sterem
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....