Otwarcie sezonu 2007 Warszawa Bemow 14-15 kwietnia
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Bo nas jest sporo i w dodatku jesteśmy wszędzieppamula pisze:Wygląda że nas będzie na Bemowie spora grupa. Musimy zrobić duuuużą flagę klubową z naszym logo

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
A Adam "Wielki" Małysz chodził na pilates i mu dodało ze 3cm - to może też spróbuj się powyciągaćLittle Sister pisze:
PS. Wczoraj polatałam na VFRce, kochany padre ją obniżył i elegancko dosięgam nogami do ziemi! Malina!![]()
![]()
![]()

oj będzie się działo
Wasyl, a po co Ci rejestracja - trzeba lecieć z nadświetlną i MO Cie nie zobaczy

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- wasyl
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Mi nie potrzebna ale na co nasza szanowna policja patrzec będzie jak z tyłu zostawac będą.mors pisze:Wasyl, a po co Ci rejestracja - trzeba lecieć z nadświetlną i MO Cie nie zobaczy
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
zanim oni przetrą te denka od słoików, co powstawiali do oprawek od okularów to my juz będziemy na Jasnej Górze i z powrotem.
Nasza Policja Obywatelska to jest w stanie zobaczyć przestępce jak się o niego potknie.
Jak Princessa? Mruczy lepiej od dziewczyny w ostatniej fazie? No z wydechem Remusa to nie może byc inaczej
Aleśmy wczoraj śmigali buhaha - katamaryniarze i dresiarze to pogryżli kierownice swoich beemek jak śmignęły koło nich te piękności w czerwieni
mraaaaauuuuu
Nasza Policja Obywatelska to jest w stanie zobaczyć przestępce jak się o niego potknie.
Jak Princessa? Mruczy lepiej od dziewczyny w ostatniej fazie? No z wydechem Remusa to nie może byc inaczej

Aleśmy wczoraj śmigali buhaha - katamaryniarze i dresiarze to pogryżli kierownice swoich beemek jak śmignęły koło nich te piękności w czerwieni

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- wasyl
- stary wyjadacz
- Kontakt:
mruczec mruczy ale z tą elektryką coraz gorzej raz pali raz nie.mors pisze:anim oni przetrą te denka od słoików, co powstawiali do oprawek od okularów to my juz będziemy na Jasnej Górze i z powrotem.
Aleśmy wczoraj śmigali buhaha - katamaryniarze i dresiarze to pogryżli kierownice swoich beemek jak śmig
kontrolki raz dają o sobie znac raz nie.
kierunki palą - ale czasami, krótkie to nadal kwas.
Ale światła nie potrzebne,kierunki też - polecę zaToba.
A zamiast tablicy pani w sklepie mówi że gdzieś ma jeszcze starą pieczątkę GS- Społem to przybije.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- DIDI
- klepacz
- Kontakt:
tak jak moja. Wczoraj pałensy w radiowozie się już gapili jak ruszałem ze światełko z rykiemmors pisze:Mruczy lepiej od dziewczyny w ostatniej fazie

bedą rozpoznawać markę opony po rzeźbie bieżnikawasyl pisze:na co nasza szanowna policja patrzec będzie jak z tyłu zostawac będą

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI