Witam kolegów,
otoz stanalem przed wizja wymiany skrzyni automatycznej w moim volvo 440 i co sie okazalo-na kazdym rogu taka nie lezy,
znalazlem 1 goscia, ktory zdaje sie byc solidny i obeznany w temacie ale nie ma mowy zeby zejsc ponizej 800zl co po dodaniu oleju i wysylki daje calkie ladna sumke,
wprawdzie na allegro znalazlem skrzynie w podobnych cenach(tylko 2 byly) wiec nie licze, ze taniej znajde ale zapytac zawsze warto bo może chociaz na wysylce zaoszczedze.
używane części samochodowe z gwarancją, najlepiej koło wawy
- Twardy161
- klepacz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Hammer calych zaslug sobie nie przypisuj, z kolega musisz sie tym "guru" podzielic:]
Chyba, ze urzadza Cie, ze to on bedzie guru a Ty bedziesz kierowca guru-to tez dobrze brzmi:D
Wiesz ja moze troche sceptyczny jestem i juz widze roztaczanie mi przez mechanika teorii, wycen na kolosalne kwoty i stwierdzen, ze bez kosztownego rozebrania nic nie stwierdzi,
ewentualnie strata kasy na jego wycieczke do mojego samochodu i obiezne ogledziny, i strata czasu:]
w zasadzie dzis mam zamiar gosciowi wplacic zaliczke zeby do weekendu mi skrzynia przyszla, no ale ok, wiec Łysolek jesli pojawisz sie wmiare wczesnie na forum zebym zdazyl to przeczytac to bede Ci wdzieczny za ten nr:]
dzieki Łysy, juz dzwonilem
niestety gosc nie zajmuje sie skrzyniami automatycznymi
Chyba, ze urzadza Cie, ze to on bedzie guru a Ty bedziesz kierowca guru-to tez dobrze brzmi:D
Wiesz ja moze troche sceptyczny jestem i juz widze roztaczanie mi przez mechanika teorii, wycen na kolosalne kwoty i stwierdzen, ze bez kosztownego rozebrania nic nie stwierdzi,
ewentualnie strata kasy na jego wycieczke do mojego samochodu i obiezne ogledziny, i strata czasu:]
w zasadzie dzis mam zamiar gosciowi wplacic zaliczke zeby do weekendu mi skrzynia przyszla, no ale ok, wiec Łysolek jesli pojawisz sie wmiare wczesnie na forum zebym zdazyl to przeczytac to bede Ci wdzieczny za ten nr:]
dzieki Łysy, juz dzwonilem
niestety gosc nie zajmuje sie skrzyniami automatycznymi