Łiiiiiiiiiii tam, kaszanka

Środeczek Polonii Rulesss...

haruje haruje... to co u innych wakacje to u Wasyla harówka!!!Karol656 pisze:Wasyl nie haruje - ma wakacje
mors pisze:Trzeba załozyc VFR-OC Wschód, Zachód, Południe i CENTRUM tudzież Pólnocny-Wschód, Południowy-Zachód itp. Będzie nas więcej coraz
TAK??? Wlasnie otworzylem, opatentowalem, zarejestrowalem i zamknalem liste czlonkow VFR-OC Zajebiscie Scisle Centrum. Obejmuje terytorialnie obszar od Nowosolnej do Lutomierska i od Zgierza do Pabianic. Jestem tam ja i jest miejsce dla LiSi jak juz bedzie miala papier na dojrzalosc. Lista zamknieta. W ten sposob bedziemy zajebiscie ekskluzywni i elitarni. I bedziemy mieli fajne barwy i bedziemy Wam Wasze zrywac. Bo my z centrum jestesmy najfajniejsi!mors pisze:niedługo się okaże, że... nie ma komu zalozyć VFR-OCentrum
Powiem tak... BUJAJLittle Sister pisze:NORTH VFR
Łiiiiiiiiiii tam, kaszanka
Środeczek Polonii Rulesss
Co zrywać co zrywać?? Chyba gumy z felg!!doyar pisze:I bedziemy mieli fajne barwy i bedziemy Wam Wasze zrywac. Bo my z centrum jestesmy najfajniejsi!
Ale on lubi to co ja:mors pisze:nie wiem czy wiesz, ze jego szef też czyta to forumuj wpadziocha,
to się Wasylowi dostanie - dywanik jak nic
no no! nie generalizuj droga Panno! To, że Twój Chłop taki jest, nie znaczy, że i my tacy jesteśmyLittle Sister pisze:Nie ma takiej opcjiJesteście CIENIUTCY jak POLSILVER, sorry boys
Slowo się rzekło... VFR-OC North wyzywa VFR-OC Zej.iste Ścisłe (tzn. że co? - będziecie sie z LiSicą ściskać?)Centrum na bój śmiertelny.doyar pisze: bedziemy mieli fajne barwy i bedziemy Wam Wasze zrywac. Bo my z centrum jestesmy najfajniejsi!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości