POWIEDZ INNYM GDZIE WARTO POLATAC.
POWIEDZ INNYM GDZIE WARTO POLATAC.
Skoro to jest dział ...TRASY, PLANY, to pozwalam sobie tutaj zawiadomić i zaprosić wszystkich tutejszych Czcigodnych do takiej naszej z kumplem oddolnej inicjatywy motocyklowej pod nazwą
http://www.moto-nawigator.pl
link
czyli do serwisu poświęconego najlepszym traskom na moto w Polsce i nie tylko. Ruszyliśmy ledwie trzy dni temu, więc na razie niewiele tam jest i wszystko raczej czeka na to, aby użytkownicy zaczęli się dzielić swoja wiedzą. Przedsięwzięcie jest non-profit i kosztowało nas trochę kasy i czasu, więc myślę, że nic złego nie robię reklamując je tutaj. Zapraszam.
http://www.moto-nawigator.pl
link
czyli do serwisu poświęconego najlepszym traskom na moto w Polsce i nie tylko. Ruszyliśmy ledwie trzy dni temu, więc na razie niewiele tam jest i wszystko raczej czeka na to, aby użytkownicy zaczęli się dzielić swoja wiedzą. Przedsięwzięcie jest non-profit i kosztowało nas trochę kasy i czasu, więc myślę, że nic złego nie robię reklamując je tutaj. Zapraszam.
Ostatnio zmieniony wt 06 lip 2010, 21:45 przez doyar, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja ostatnio, niestety, niczym jaka ryba glebinowa sie wynurzam na 4UM zaciagnac tlenu raz na kwartal. Za duzo bylych zonSOWA pisze:bo zamilkłeś cy-cóś

- pito
- pisarz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
zalogowalem sie i chcialbym dodac trase ktora mam zapisana na maps.google bo drugi raz nie chce mi sie punktow dodawac wszystkich bo to troche czasu mi zajelo juz wczesniej, czy jest taka mozliwosc??
Ostatnio zmieniony pt 09 lip 2010, 10:40 przez pito, łącznie zmieniany 1 raz.
...bo nie stoi prawdziwie ten kto nigdy nie upadł...
pito
Puławy
pito
Puławy
-
- bywalec
- Kontakt:
No i ja w to wchodze..jak sie uda to dam wam zajebista traske na ktorej zdzieram ograniczniki w stopkach a uparci moga na niektorych winklach trzec kolanem, rowna jak stol duzo zakretow troche niebezpieczna bo grzybiarzy troche jest ale naprawde super traska i sporo ponad 30 km sie ciagnie i jeziorek troche w poblizu jakby ktos chcial ochlodzic po ostrej zapierdzielance
u nas mowimy na nia "winkle" 

Wszystkim co sie logneli i/albo cus wrzucili dzieki dzieki dzieki
Olo, dasz rade jako i inni dali
Pito, dzieki za sluszny podszept, rozeznamy mozliwosci techniczne i moze damy rade. Serwis ma zamiar sie rozwijac i reagowac.
Groszek, Klepa o to chozi, o to chozi. Wy to wiecie boscie stamtad, a teraz i inni beda mogli trafic w te mile miejsca. Jakby tak sie jeszcze Poludnie ruszylo...
Pozdro.

Olo, dasz rade jako i inni dali

Pito, dzieki za sluszny podszept, rozeznamy mozliwosci techniczne i moze damy rade. Serwis ma zamiar sie rozwijac i reagowac.
Groszek, Klepa o to chozi, o to chozi. Wy to wiecie boscie stamtad, a teraz i inni beda mogli trafic w te mile miejsca. Jakby tak sie jeszcze Poludnie ruszylo...
Pozdro.