Centurium czyli spotkania Polski centralnej
-
- bywalec
a gdzie dziś? 

Motocykle z Anglii i Szwajcarii pod zamowienie tel:511795901 gg:4820775
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl
winterthur.ricardo.ch
www.auta-anglia.pl
www.vtec.otomoto.pl
www.copart.co.uk
www.hbc.co.uk
www.swisscars.pl
winterthur.ricardo.ch
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja pierdziele, Wiktor to pierwsze Twoje mądre słowa od dawien dawna 
Wróciłeś z krainy MALKONTENCJI ?? wyzdrowiałeś ??
Swoja drogą przychylam się do tego zdania.
Potem się okazuje, że jedziemy na działkę do Celika i się gubimy - pretensja do prowadzącego.... " ......jak ty prowadzisz.... "
Bo przeca oczywiste jest, że prowadzący musi kontrolować 15 motocykli jadących za nim.... czyż nie ?? Jest to bardzo łatwe do ogarnięcia... pilnujesz 15 motocykli za plecami, pilnujesz drogi i walczysz z piachem na polnej drodze......
Dość ironizowania. Jak będziemy siedzieć i pieprzyć, zamiast w sezonie latać, to zawsze będziemy się gubić, bo nie trenujemy podstawowych zachowań między innymi do jazdy w grupie.
Tyle mojego malkontentstwa.......

Wróciłeś z krainy MALKONTENCJI ?? wyzdrowiałeś ??
Swoja drogą przychylam się do tego zdania.
Potem się okazuje, że jedziemy na działkę do Celika i się gubimy - pretensja do prowadzącego.... " ......jak ty prowadzisz.... "
Bo przeca oczywiste jest, że prowadzący musi kontrolować 15 motocykli jadących za nim.... czyż nie ?? Jest to bardzo łatwe do ogarnięcia... pilnujesz 15 motocykli za plecami, pilnujesz drogi i walczysz z piachem na polnej drodze......
Dość ironizowania. Jak będziemy siedzieć i pieprzyć, zamiast w sezonie latać, to zawsze będziemy się gubić, bo nie trenujemy podstawowych zachowań między innymi do jazdy w grupie.
Tyle mojego malkontentstwa.......
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.