Nowy odcinek autostrady kolo Lazurowej - wspolne latanie
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
Nowy odcinek autostrady kolo Lazurowej - wspolne latanie
Dzisiaj bylem, za rada Luiego obczaic miejscowke, jest to nieoddany jeszcze odcinek autostrady ciagnie sie rownolegle do lazurowej miedzy dwoma trasami na poznan (przez zelazowa wole i blonie). Zeby na nia wjechac trzeba od gorczewskie skrecic w lewo przy remoncie widac kawalek szerokiej drogi przejechac 200m szutrowka i jestesmy na zajebistej .q.w. drodze
Nie wiem czy miejscowka znana czy nie ale dzisiaj zrobila na mnie ogromne wrazenie wiec sie dziele. Mam zamiar spedzac tam codzienni okolo godziny miedzy 18-21 wiec zapraszam na wspolne latanie! Teraz na bank sie naumiem na stojaka 
- binio
- klepacz

- Imię: Łukasz
tyle miejsca ze dla wszystkich starczy, wczoraj bylo w sumie 6 osob, z czego dwoch na bladym i r1 napierdalalo az milo, ja sie uczylem, a 3 jezdzilo w te i nazat ;D
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- ivan
- klepacz

- Imię: Mariusz
Miejscówka niestety dobrze znana także panom w niebieskich mundurach... Często okoliczni mieszkańcy skarżą się na motocykle lub driftujące samochody. W tym roku przyznam szczerze tam nie byłem bo myślałem że od poprzedniego roku bardziej tego pilnują (nie pozwalają wjechać). A ostatnio jak przejeżdżałem (od strony Górczewskiej) to nawet myślałem że w ogóle wjazd jest zablokowany betonowymi blokami.