Cztery strony swiata w jeden liked
Ale ja też czasem pracuję. Ubolewam nad tym, ale tak.
A jeśli nie wyjdzie takie tempo, to whickend się rozciągnie jak gumka recepturka? Nikt nie broni robić rekordu, ale zapas czasowy dobrze by było mieć na normalną jazdę. A jeśli wyjdzie szybciej, to zawsze można wylądować w ZOO i doczekać do planowanego terminu powrotu.

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
1. Co do posuwania - sąsiadka nimfomanka jakoś nie zgłasza pretensji 
2. Jako, że Sowa jest najmądrzejszym przedstawiacielem Królestwa Zwierząt jestem za poluzowaniem trasy i DODANIE jednego dnia (BEZPIECZEŃSTWO I IMPREZOWANIE) niekoniecznie w tej kolejności
3. Ajent na stacji w Chelmnie to mój szwagier
4. Tankowac możemy gdzie chcemy i kiedy chcemy... paliwo tez

2. Jako, że Sowa jest najmądrzejszym przedstawiacielem Królestwa Zwierząt jestem za poluzowaniem trasy i DODANIE jednego dnia (BEZPIECZEŃSTWO I IMPREZOWANIE) niekoniecznie w tej kolejności
3. Ajent na stacji w Chelmnie to mój szwagier

4. Tankowac możemy gdzie chcemy i kiedy chcemy... paliwo tez

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- maciek 800
- klepacz
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
"Do Rabina przyszło dwóch skłóconych Żydów, aby rozstrzygnął ich spór.
Jeden zaprezentował swoje stanowisko i Rabin przyznał mu rację.
Na to odzywa się uczeń Rabina -"Rebe! musimy tez wysłuchać drugiej strony".
"Dobrze" - zgodził się Rabin.
Po wysłuchaniu dokładnie przeciwnego zdania Rabin przyznał - "Ty też masz rację".
"Ależ Rebe - zaoponował uczeń - przedstawili przeciwne poglądy. Niemożliwe żeby obaj mieli jednoczesnie racje!"
"Wiesz co? - odrzekł na to Rabin - TY TEZ MASZ RACJE!"
Czy to ma jakiś związek ze sprawą? Czy jest to całkowicie OFF TOP-LESS?
W tej sytuacji mamy trzy wyjścia:
1. Demokracja - głosujemy (i nieprawdą jest, ze nie jestem przekupny
)
2. Losujemy - (po wnikliwym losowaniu... zrobimy jak los wskaże - los mniej ważny, ważne kto będzie liczył głosy )
3. doyar RULEZZZZ - z pokorą przyjmiemy wyrok przyszłego Prezydenta i aktualnego Prezesa Najszybszej Mieżdunarodnoj Partii Motocyklistów.
jest jeszcze jedna osoba godna wysłuchania - z racji wieku, doświadczenia i siwych skroni możemy zdać się na wyrok Najstarszego Wiekiem Uczestnika Forum. Ooooo
ale zaskoczenie!!!
czyżbym to był JA?!!! Nie wierzę!!! To chyba niemożliwe - sprawdze jeszcze raz

Jeden zaprezentował swoje stanowisko i Rabin przyznał mu rację.
Na to odzywa się uczeń Rabina -"Rebe! musimy tez wysłuchać drugiej strony".
"Dobrze" - zgodził się Rabin.
Po wysłuchaniu dokładnie przeciwnego zdania Rabin przyznał - "Ty też masz rację".
"Ależ Rebe - zaoponował uczeń - przedstawili przeciwne poglądy. Niemożliwe żeby obaj mieli jednoczesnie racje!"
"Wiesz co? - odrzekł na to Rabin - TY TEZ MASZ RACJE!"
Czy to ma jakiś związek ze sprawą? Czy jest to całkowicie OFF TOP-LESS?

W tej sytuacji mamy trzy wyjścia:
1. Demokracja - głosujemy (i nieprawdą jest, ze nie jestem przekupny

2. Losujemy - (po wnikliwym losowaniu... zrobimy jak los wskaże - los mniej ważny, ważne kto będzie liczył głosy )
3. doyar RULEZZZZ - z pokorą przyjmiemy wyrok przyszłego Prezydenta i aktualnego Prezesa Najszybszej Mieżdunarodnoj Partii Motocyklistów.
jest jeszcze jedna osoba godna wysłuchania - z racji wieku, doświadczenia i siwych skroni możemy zdać się na wyrok Najstarszego Wiekiem Uczestnika Forum. Ooooo

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
No to wkraczam do akcji: WSZYSCY maja racje!
(puki jeszcze jest czas na polemiki. Jak sie skonczy, to po prostu zrobimy to, co zrobimy, czyli wezniemy pojedziemy).
Z dotychczasowych dysQsji wynika, ze w trzydni sie moze nie dac, w piec nie bedzie komu, czyli ze trzaby liczyc cztery.
A teraz glos zabierze Forumowa Geriatria
(puki jeszcze jest czas na polemiki. Jak sie skonczy, to po prostu zrobimy to, co zrobimy, czyli wezniemy pojedziemy).
Z dotychczasowych dysQsji wynika, ze w trzydni sie moze nie dac, w piec nie bedzie komu, czyli ze trzaby liczyc cztery.
A teraz glos zabierze Forumowa Geriatria

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
a ja mam jeszcze jedno pytanie:
jaką przyjmujemy taktyke jazdy?
ver 1. - jedna grupa i kręcimy do odcięcia?
ver 2. - dzielimy sie na 5 osobowe grupy i spotykamy w punktach kontrolnych... i kręcimy do odcięcia
ver 3. - jedna grupa i ustalamy w miarę rozsądną prędkość przelotową (250km/h
)
ver 4. -jedziemy geriatrycznie, lansujemy sie gdzie można dużo browaru i
i panienek
czy zaliczyć cztery najbardziej wysuniete krańce Ojczyzny znaczy to co mi podsuwa chora wyobraźnia ?
cycki cycki cycki cycki
jaką przyjmujemy taktyke jazdy?
ver 1. - jedna grupa i kręcimy do odcięcia?
ver 2. - dzielimy sie na 5 osobowe grupy i spotykamy w punktach kontrolnych... i kręcimy do odcięcia

ver 3. - jedna grupa i ustalamy w miarę rozsądną prędkość przelotową (250km/h

ver 4. -jedziemy geriatrycznie, lansujemy sie gdzie można dużo browaru i

czy zaliczyć cztery najbardziej wysuniete krańce Ojczyzny znaczy to co mi podsuwa chora wyobraźnia ?

- Jacko
- ostry klepacz
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Mors ale dałeś wybór, wszystki opcje mi odpowiadają i co teraz
A tak na poważnie to zadeklarowanych jest 14 osób więc trochę tego jest ale czy wszyscy jadą całą trasę ??
Myślę, że zanim podzielimy się na jakiekolwiek grupy to niech każdy zainteresowany napisze na jaki odcinek trasy siełapie. Bo z tego co pamiętam część ludzisk chciała się dołączyć na pewne odcinki trasy a nie na całą.
Ja sie deklaruję na całą trasę.

A tak na poważnie to zadeklarowanych jest 14 osób więc trochę tego jest ale czy wszyscy jadą całą trasę ??
Myślę, że zanim podzielimy się na jakiekolwiek grupy to niech każdy zainteresowany napisze na jaki odcinek trasy siełapie. Bo z tego co pamiętam część ludzisk chciała się dołączyć na pewne odcinki trasy a nie na całą.
Ja sie deklaruję na całą trasę.