Latka na ściguna
Daniel VTS,
Prawo o Ruchu Drogowym, Rozdział 4 - Znaki drogowe poziome, par.90, pkt 4.
Znak P-20 "koperta" wyznacza stanowisko postojowe zastrzeżone dla określonego rodzaju pojazdów.
Ustawa w żaden sposób nie określa azymutu koperty.
PS. Od powyższej informacji przysługuje odwołanie do właściwego terytorialnie sądu w terminie siedmiu dni od daty zamieszczenia niniejszego postu. ;-)
Prawo o Ruchu Drogowym, Rozdział 4 - Znaki drogowe poziome, par.90, pkt 4.
Znak P-20 "koperta" wyznacza stanowisko postojowe zastrzeżone dla określonego rodzaju pojazdów.
Ustawa w żaden sposób nie określa azymutu koperty.
PS. Od powyższej informacji przysługuje odwołanie do właściwego terytorialnie sądu w terminie siedmiu dni od daty zamieszczenia niniejszego postu. ;-)
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
dokładnie dlatego se mozesz koperte z polbruku położyćbo to żaden znak. Kopertą potocznie nazywamy parkowanie równoległe do krawęznika bądz krawędzi jesdni. A nie ma mowy tu o rysowaniu jakiejkolwiek koperty na asfalcie czy innym gruncie, a parkowanie prostopadłe to inna bajka. W każdym badź razie parkowanie prostopadłe to nie koperta i wszystko jasne. od tego nie przysluguje żadne odwołanie w żadnym sądzieSOWA pisze:Ustawa w żaden sposób nie określa azymutu koperty

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
taaa....jak koperta to koperta http://www.flying.pl/show-380-KOPERTA 
ja jestem przerażony polskimi egzaminami na prawko...nie wiem jak w innych miastach, ale w Przemyślu jak się zdaje to nawet nie trzeba znaków znac...
ale wina tkwi w INSTRUKTORACH którzy uczą jezdzić na pamięć np. na tej krzyżówce masz przepuścić tego lub tego, wtedy mozesz jechac...
a jak takiemu "kierowcy" po zdanym egzaminie przyjdzie wjechać na jakąś inną dużo trudniejszą krzyżówkę, to nie wie co ma ze sobą zrobić .......
po prostu szok !!!!!!!!!

oczywiście, są też porządni instruktorzy, ale większość (szczególnie Ci starszej daty ) , ma wszystko w d**ie i odpierdolą z kursantem swoje 2 godziny po mieście, wezmą kase i nic z tego nie wynika ...... eh
a jeszcze pozwalają takiemu kursantowi łamać przepisy... do Przemyśla 140 km/h matizem
poprostu cyrk!!!
ja się cieszę że zdawałem 4 lata temu, i zapisałem się do dobrego ośrodka, i instruktor chciał mnie czegoś nauczyć i chyba nauczyl.
a teraz to ludzie nie wiedzą gdzie się zapisać, teraz to byle taniej...

ja jestem przerażony polskimi egzaminami na prawko...nie wiem jak w innych miastach, ale w Przemyślu jak się zdaje to nawet nie trzeba znaków znac...
ale wina tkwi w INSTRUKTORACH którzy uczą jezdzić na pamięć np. na tej krzyżówce masz przepuścić tego lub tego, wtedy mozesz jechac...
a jak takiemu "kierowcy" po zdanym egzaminie przyjdzie wjechać na jakąś inną dużo trudniejszą krzyżówkę, to nie wie co ma ze sobą zrobić .......
po prostu szok !!!!!!!!!

oczywiście, są też porządni instruktorzy, ale większość (szczególnie Ci starszej daty ) , ma wszystko w d**ie i odpierdolą z kursantem swoje 2 godziny po mieście, wezmą kase i nic z tego nie wynika ...... eh

a jeszcze pozwalają takiemu kursantowi łamać przepisy... do Przemyśla 140 km/h matizem

ja się cieszę że zdawałem 4 lata temu, i zapisałem się do dobrego ośrodka, i instruktor chciał mnie czegoś nauczyć i chyba nauczyl.
a teraz to ludzie nie wiedzą gdzie się zapisać, teraz to byle taniej...
- DIDI
- klepacz
- Kontakt:
SOWA a tam konkurs na palenie gumy, czyją dłuzej wytrzyma ten wygrywaSOWA pisze:Chyba pójdziemy za remizę.

[ Dodano: 2007-03-05, 19:53 ]
i tak dokupują później ghodziny w innych ośriodkach bo oblewają na łuku." A tam mnie uczyli na pachołku skeć pól obroitu a na drugim dokręć obrót i git bedzie "Bohun pisze:a teraz to ludzie nie wiedzą gdzie się zapisać, teraz to byle taniej...

DIDI

DIDI
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
A ile teraz trzeba mieć lat zeby móc wykonywać koperte ?
koperty sie czepili

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- DIDI
- klepacz
- Kontakt:
no nie chciałem pisać ze pustak będzie to wzorkami uwagę zajalemJacko pisze:Z kopertą to tak jak z człowiekiem, nie liczy sie to co na zewnątrz tylko to co w środku

[ Dodano: 2007-03-09, 23:22 ]
to jest tylko propozycja, więc w najbliższym czasie obaw nie ma!!Little Sister pisze:Wracając do tematu, to od kiedy niby ma wejść to śmieszne ograniczenie wiekowe?

DIDI

DIDI