NEGATYWNIE
-
- Imię: Przemek
Wczoraj na trasie Katowickiej wypadek miał mój kumpel z którym razem "zarażaliśmy" się dwoma kółkami. Zrobiłem z nim połowę ze wszystkich moich przejechanych kilometrów. Ciężko dociera jak mógł wydzwonić koleś z który jest wzorem rozwagi za kierownicą motocykla. Podobno trafił w tył auta stojącego na poboczu. Dodatkowo jakaś jeba..a hiena zdjęła mu z ręki zegarek - przepadł. Stan kolegi będę znał jutro po wynikach badań. Całkowicie straciłem jakikolwiek zapał do śmigania 

- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Dajcie spokoj z tym prawkiem - prawda jest taka, ze ponad 90% motocyklistow ginacych na naszych drogach ma prawko, wiec o czym to swidczy? Ja moge powiedziec o sobie ze tez prawka nie mam (chociaz mam) bo kupilem papiery za 50% ceny kursu bez zadnych wykldow i jazd a na egzamin pojechalem swoim moto i zdalem za 1. razem. I o czym to swiadczy? Tez o niczym ;D W USA (na florydzie) egzamin na prawko wyglada tak, ze placi sie 15$ i przyjezdza swoja fura na "egzamin", jakas krotka teoria plus ruszenie przod - tyl i prawko w kieszeni. W Meksyku prawo jazdy sie kupuje, zreszta nie ma obowiazku posiadania go. To nie prawo jazdy czyni z ujezdzacza motóra motocykliste podobnie jak nie swiadczy o jego umiejetnosciach. Trzeba miec w glowie i sporo szczescia bo nie oszukujmy sie - wielu sytuacji nie jestesmyw s tanie przewidziec.
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
W pewnym sensie tak prawko jak kazdy wie na motocykl nie jest ani trudne ani tez zbyt drogie by zrobic a przydatne w razie jakiejkolwiek kolizji na drodze w momencie pojawienia sie policji masz mozliwosc obronienia sie podczas wyjasniania przyczyn wypadku bo gdy nie masz prawka to gadka jest krótka "pana/pani wogole nie powinno tu byc" bo na jakiej podstawie poruszales sie tym pojazdem?Wojtek86 pisze:To w formie aluzji do osób jeżdżących bez prawka
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej mamy Gieniu. 41 lat to stanowczo za wcześnie na odejście.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.