Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
Uzbierałam już 5 reklamówek a w przyszłym tygodniu zapowiada się kolejne 5MARCO pisze:... jeszcze pytasz, TAAAAAkeater pisze:Mi z kolei kuzynka łeb suszy, że ma jakieś tabuny ubranek i zabawek dla dzieci.
Przywozić?
[ Dodano: 2010-05-13, 22:03 ]... superwasyl pisze:Jesteśmy na etapie rozmów z pewną firmą która ma dostarczyć gotowe płoty azurowe takie na pnącza. Można by było od strony przedszkola je dać ewentualnie od strony ulicy co Wy na to ?

Planowaliśmy, ale nasze plany sobie, a życie sobie. Namawiam, by ktoś podskoczył w łikend. Dzieciaki czekają. Mieliśmy cichego plana z Zuzką, żeby wskoczyć 1.06. ale ja nawaliłem, bo ap sajd dałn. Za to zamierzam wskoczyć któregoś dnia wieczorem po 7.06. Jeśli komuś pasuje, to piszcie. Zsynchronizujemy się.
UWAGA!
W związku z powodzią i trudną sytuacją u pomoczonych pojawił się pomysł przekazania środków pieniężnych pochodzących ze zbiórki Freda które są jeszcze w dyspozycji naszej, a znajdują się pod moją opieką. To kaska z przeznaczeniem na Ryko-Grylowisko. To jest kwota ok. 1500 zeta. Proponuję zaakceptowanie tego pomysłu z zastrzeżeniem, że zostanie ona przeznaczona na nabycie dóbr i przekazanie zalanym, lub przekazanie pieniędzy zaufanemu naszemu człowiekowi, by on dopilnował właściwego spożytkowania. Zmierzam do tego, by nie wrzucać ich do ogólnego wora.
Proszę o nieprzemilczanie tematu, by nie było niejasności. Kto jest za niech pisze, a kto przeciw to też chcemy wiedzieć o tym przed.
Z racji, że tam czekają ludzie zamierzam zwrócić kasę Fredowi w niedzielę wieczorem. Wiem, że to krótko, ale czas nagli.
Zaznaczam, że nie chodzi o to, że w Chełmnie ta kaska nie jest potrzebna. Chodzi o to, że zmoczonym potrzebna jest bardziej.
W związku z powodzią i trudną sytuacją u pomoczonych pojawił się pomysł przekazania środków pieniężnych pochodzących ze zbiórki Freda które są jeszcze w dyspozycji naszej, a znajdują się pod moją opieką. To kaska z przeznaczeniem na Ryko-Grylowisko. To jest kwota ok. 1500 zeta. Proponuję zaakceptowanie tego pomysłu z zastrzeżeniem, że zostanie ona przeznaczona na nabycie dóbr i przekazanie zalanym, lub przekazanie pieniędzy zaufanemu naszemu człowiekowi, by on dopilnował właściwego spożytkowania. Zmierzam do tego, by nie wrzucać ich do ogólnego wora.
Proszę o nieprzemilczanie tematu, by nie było niejasności. Kto jest za niech pisze, a kto przeciw to też chcemy wiedzieć o tym przed.
Z racji, że tam czekają ludzie zamierzam zwrócić kasę Fredowi w niedzielę wieczorem. Wiem, że to krótko, ale czas nagli.
Zaznaczam, że nie chodzi o to, że w Chełmnie ta kaska nie jest potrzebna. Chodzi o to, że zmoczonym potrzebna jest bardziej.
Ja do pieniążków nic nie mam bo się nie dokładałam więc nie będę decydowała za Was, ale chciałabym wiedzieć czy ktoś w ogóle wybiera się w niedzielę bo prawdę powiedziawszy zaplanowaliśmy ten dzień z Damianem na wyjazd i uzbierałam na prawdę sporo rzeczy dla dzieciaków. Wiem, że to się nie zmarnuje, ale jeśli chodzi o wyjazd w tygodniu ja odpadam...
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Zuzka cycu, w kontakcie. Nie powiedziałem, że będę 7-go. Zamierzam być w tygodniu po 7-ym. Cieszy mnie, że celujesz ze mna. Wypowiedzcie się który dzionek we wskazanym tygodniu może wam najbardziej pasować.zuzia tajger pisze:To mi Sowa plany poskomplikowales, ja bede w takim razie 07.06 razem z Tobą