ku przestrodze...
-
- teksciarz
Tak się składa, że mam broń ostrą z przeznaczeniem do obrony osobistej ( zaznaczam, że legalnie ). Jak dotąd nigdy nie zabierałem sprzętu ze sobą na motocykl, ale czytając takie rzeczy chyba zacznę. Wobec takich morderców na drogach raczej nie ma innego wyjścia. A może to efekt tej akcji, która już była kiedyś opisywana, gdzie jakiś debil na "naszej klasie" jeśli dobrze pamiętam, nawoływał do polowania na motocyklistów i spychania ich z drogi? A może to sam autor pomysłu we własnej osobie?
Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
- Damo 88
- klepacz
Miałem Podobną sytuację W Anglii gdy próbowałem wyprzedzić auto ( Polo ) W samochodzie Angol z dzieckiem , poznałem po buraczanym wyglądzie twarzy gościu skręcił na przeciwny pas ruchu a że była prosta można było z daleka zauważyć nadjeżdżające auta przy skręcie na
własny pas gościu w moją stronę w lewo on tak samo w końcu znalazłem lukę i złączył sie V-Tec
no to ogień gościu próbował mnie dogonić silnik zapewne ( 1.1 ) - Sączyło się na pozdrowieniu i pomachaniu 
własny pas gościu w moją stronę w lewo on tak samo w końcu znalazłem lukę i złączył sie V-Tec