Anioł stróż tym razem był szybszy :)
- bialy-murzyn
- klepacz
chłooopie, moglo być też tak, że zapindalał po czym zwolnił ze 120 na 80, po czym jak zauważył że się nie wyrobi za bardzo bo byl już bardzo blisko to rzucił motkiem
teorii jest wiele
natomiast przecież sam wiem jak to wygląda przy 100/h
jeżeli przy 100./h rozgladam się po zjazdach i patrze na samochody, to mam je pod praktycznie calkowita kontrolą ze sporym zapasem na hamowanie
100/h to malutko jak się patrzy dookoła
nasz tu kolega forumowy co miał przy 80/h wypadek podejrzewam, że wogole nie patrzył na auto ktore czekało do przejazdu , tylko patrzyl na sam przod ... a to wlasnie najgorsze
teorii jest wiele
natomiast przecież sam wiem jak to wygląda przy 100/h
jeżeli przy 100./h rozgladam się po zjazdach i patrze na samochody, to mam je pod praktycznie calkowita kontrolą ze sporym zapasem na hamowanie
100/h to malutko jak się patrzy dookoła
nasz tu kolega forumowy co miał przy 80/h wypadek podejrzewam, że wogole nie patrzył na auto ktore czekało do przejazdu , tylko patrzyl na sam przod ... a to wlasnie najgorsze
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jak na moje nieco ślepe oko to w ciągu sekundy robił ok 8 długości samochodu. A to było już po częściowym przyhamowaniu i darciu o asfalt. Odnoszę jeszcze wrażenie, że tam jest teren zabudowany i dość wąsko więc ograniczenie max do 50. Dodatkowo fiut uno przynajmniej u mnie zapala czerwoną kontrolkę.
Brak przewidywania sytuacji, przynajmniej w tym miejscu. Może miał blisko do domu...
Najważniejsze, że nikt nie ucierpiał. Graty rzecz nabyta.
Brak przewidywania sytuacji, przynajmniej w tym miejscu. Może miał blisko do domu...
Nie wiem jakim tytułem, właśnie pod tym względem dał dupy na całej linii. XX ma świetne hamulce. Motocykl jest sens kłaść tylko wtedy gdy istnieje szansa przejścia dołem. I to też chyba wyłącznie w Hollywood.arczon pisze:...
Jeśli świadomie położył motocykl przed udeżeniem w auto to szacun...
Najważniejsze, że nikt nie ucierpiał. Graty rzecz nabyta.
Ostatnio zmieniony śr 26 maja 2010, 21:58 przez Yaco, łącznie zmieniany 3 razy.
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
-
- zadomowiony
- Imię: Michał
- Kontakt:
Jakos nie przyszlo mi na mysl, zeby zapytac ile lecial. Wzniejsze bylo czy kosci cale i czy ma transport na sprzeta.scibor pisze:a przez ciekawosc - nie mowil przypadkiem ile jechal?mihu pisze:Bylem na miejscu jakies 10 min po zdarzeniu
zeby nie bylo niejasnosci - jestem po stronie motocyklisty:)
- bialy-murzyn
- klepacz
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Jakby nie było miał dużo szczęścia a druga strona jest taka że musiał mieć dobre ubranie bo podejrzewam że przy takim tarciu o asfalt byle teks by nie wytrzymał.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
-
- zadomowiony
- Imię: Michał
- Kontakt:
Jechal max 7 dych. Tam po prostu ciezko szybciej jechac. Ta stacja jest jakies 150-200 metrow za zakretem i drugie 150-200 m do wiaduktu gdzie jest zwezka do jednego pasa.bialy-murzyn pisze:Wypytaj go przy okazji jak to wyglądało dokładniej,
będzie dla potomnych, że tak powiem
Taaaa.. Jakis grubszy t-shirt chyba z dlugim rekawem i sprane, ciemne jeansyBuła pisze:musiał mieć dobre ubranie bo podejrzewam że przy takim tarciu o asfalt byle teks by nie wytrzymał.

- kalosh
- zadomowiony
- województwo: łódzkie
Najzabawniejsze jest to: jeżeli jakiś wypadek się zdarzy (samochód kontra motór) to zawsze pod artykułami na onecie czy innym szajsie milion komentarzy jak my jeździmy itp. Na forach motocyklowych zawsze pełno znawców, którzy potrafią przeliczyć prędkość, każdego obiektu poruszającego się, po 3 zdjęciach i dwóch sekundach flimu.
O, tyle ode mnie bo już nie mogłem
O, tyle ode mnie bo już nie mogłem