W co warto zainwestować
- adi610
- klepacz 
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
ale jak wejdziesz w zakładkę Zamówienie są opcje:Wojtek86 pisze:Prawdopodobnie seria,
Na kanapy mariomoto nie da się założyć "pokrywy". (No chyba, że ktoś sobie zażyczy taką możliwość)
- obniżenie siedziska kierowcy
 podwyższenie siedziska kierowcy
 poszerzenie siedziska kierowcy
 obniżenie siedziska pasażera
 podwyższenie siedziska pasażera
 poszerzenie siedziska pasażera

Wkładka żelowa - kierowca
 Wkładka żelowa - pasażer
- Konrad
- bywalec 
- Imię: Konrad
seryjna, na trasy oczywiście mariomoto:adi610 pisze:na fotkach jest seryjna kanapa czy mariomoto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Czysty motocykl jeździ lepiej.
						- Konrad
- bywalec 
Miałem 2 szyby akcesoryjne podwyższone od Hondy obie pękły w tym samym miejscu maja jakiś feler (pewnie są robione w złej technologii i z dziadowskiego tworzywa) nie polecam, teraz mam Givi od 2 lat i jestem zadowolony.adi610 pisze:rewelka,
a masz może info jaka szyba lepsza Vario-Touringscreen MRA czy GIVI?
						- Konrad
- bywalec 
Dannon tez robi jogurty dla Auchan i dla Biedronki.....Wojtek86 pisze:Akcesoryjne szyby i kufry hondowskie produkuje GIVI.Konrad pisze:Miałem 2 szyby akcesoryjne podwyższone od Hondy obie pękły w tym samym miejscu maja jakiś feler (pewnie są robione w złej technologii i z dziadowskiego tworzywa) nie polecam, teraz mam Givi od 2 lat i jestem zadowolony.
Fakt że dwie szyby Hondy miałem i dwie mi strzeliły a Givi sie trzyma.
Kufry oryginalne Givi tez miałem i oceniam je lepiej niz oryginały Hondy, tyle że hondowskie są o tyle fajne że jak przejda mi lusterka to wiem że kufry też a i sa całkiem pojemne.
						- Konrad
- bywalec 
Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.Wojtek86 pisze:Ja mam Hondowską wysoką i trzyma się
Co do kufrów to jakość oceniam na porównywalną. (Mam topcase Hondy i E41R301 GIVI)
Mi w oryginalnym kufrze centralnym odpadły uszczelki , przetarły sie sznurki i odpadł odblask tylni. Teraz doszedł kłopot z zamkiem. Może to kwestia przejechanych km.
Boczne puszczaja wode.
						- Wojtek86
- klepacz 
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
To nie wiem. Może jakiś wybitny pech. Mam z 2008r. U mnie (odpukać) nie dzieje się nic niepokojącego.Konrad pisze:Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.
Mi w oryginalnym kufrze centralnym odpadły uszczelki , przetarły sie sznurki i odpadł odblask tylni. Teraz doszedł kłopot z zamkiem. Może to kwestia przejechanych km.
Boczne puszczaja wode.
PS. A jak mi szybka pęknie to Konradzie będzie twoja wina
 Bo jakby nie wiedziała, że ma pęknąć to by nie pękła
 Bo jakby nie wiedziała, że ma pęknąć to by nie pękła  
- Konrad
- bywalec 
No oby nie pekła, tym bardziej w trasie.Wojtek86 pisze:To nie wiem. Może jakiś wybitny pech. Mam z 2008r. U mnie (odpukać) nie dzieje się nic niepokojącego.Konrad pisze:Może to kwestia montażu w serwisie ale wiem że z 2008 roku pekały jak jest przed 2008 i po nie wiem.
Boczne puszczaja wode.
PS. A jak mi szybka pęknie to Konradzie będzie twoja winaBo jakby nie wiedziała, że ma pęknąć to by nie pękła
						- Konrad
- bywalec 
Na moto zostały zainstalowane:
1. Podgrzewane manetki - n sa ok, na najmniejszym poziomie nieźle grzeją
2. Motooiler - na razie przejechałem tylko 500 km na nim i sie sprawdza, łańcuch smarowany felga czysta.

1. Podgrzewane manetki - n sa ok, na najmniejszym poziomie nieźle grzeją
2. Motooiler - na razie przejechałem tylko 500 km na nim i sie sprawdza, łańcuch smarowany felga czysta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.