Raczej pod wódą.adjar pisze:Mam swoja droga nadzieję, że Wdzydze nie znajdą się nagle pod wodą, gdy tam będziemy.
WCYCE 2010-05-21 .. 23
-
adjar
- klepacz

- Imię: Adam
- Kontakt:
W tej kwestii to ja nie mam wątpliwości, obrzydły alkoholiku. Ja natomiast mam zamiar wziąć ze sobą zgrzewkę krystalicznie czystej wody źródlanej i popijając ją patrzeć na was z wyższościąeater pisze:Raczej pod wódą.
Wybierasz się tak swoja droga w piątek czy w sobotę?
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Udało sie ogarnąć następujące domki:
8 osobowy - 250 zł za dobę za domek - 1 szt
4 osobowy - 170 zl za dobe za domek - 3 szt
będziemy sie zagęszczać - 1 łóżko na parę damsko męską, męsko-męską, damsko-damską, damsko-zwierzęcą itp
domki przydzielamy wg kolejności zgłoszeń piśmiennych
zabieramy psiworki i zagęszczamy powierzchnię bytową i odbytową
Pamiętamy, że najważniejsze podczas sexu grupowego jest!... aby nie zostać pominiętym. W tym tłoku to będzie baaardzo możliwe
A(c)ha - a podczas sexu od tyłu ważne, aby być z tyłu
[ Dodano: 2010-05-20, 16:11 ]
[ Dodano: 2010-05-20, 16:18 ]
8 osobowy - 250 zł za dobę za domek - 1 szt
4 osobowy - 170 zl za dobe za domek - 3 szt
będziemy sie zagęszczać - 1 łóżko na parę damsko męską, męsko-męską, damsko-damską, damsko-zwierzęcą itp
domki przydzielamy wg kolejności zgłoszeń piśmiennych
zabieramy psiworki i zagęszczamy powierzchnię bytową i odbytową
Pamiętamy, że najważniejsze podczas sexu grupowego jest!... aby nie zostać pominiętym. W tym tłoku to będzie baaardzo możliwe
A(c)ha - a podczas sexu od tyłu ważne, aby być z tyłu
[ Dodano: 2010-05-20, 16:11 ]
będą pod łedą - to po kaszebściadjar pisze:Mam swoja droga nadzieję, że Wdzydze nie znajdą się nagle pod wodą, gdy tam będziemy.
[ Dodano: 2010-05-20, 16:18 ]
szkoda to jest jak krowa do studni narobi - bo ani wody, ani nawozuZawadiaka pisze:Szkoda, że te Wcyce tak daleko. W tym roku na razie będę musiał sobie odpuścić, ale mam nadzieję, że za rok się tam pojawię
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
kama
Tak tak powyższy post udowadnia, że nie potrafię obchodzić się z wyższą techniką, ale w końcu jestem blondynką. Chciałam tylko zapowiedzieć naszą (moją i mojego męża) wizytę. Sugerując się podpowiedzią Eatera uprzedzam- cycków nie pokazuję bo nie mam
Co do podtopień- chyba nam nie straszne Eater mówił, że będzie jakiś jacht...?