Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Rawa Mazowiecka 28.05.2010
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Rawa Mazowiecka 28.05.2010
Witam, wybiera się ktoś do Rawy Mazowieckiej na paradę motocyklową? Więcej info tu http://www.rawamazowiecka.pl/redir:428? ... kapit_3046
Jak będzie pogoda to ja się piszę.
Jak będzie pogoda to ja się piszę.
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
hehe Ten kawałek to można przy -15*C pokonać. A w samych Skierniewkach nic się nie dzieje?? Słyszałem że w Nieborowie są zloty. Szkoda że nie ma już zlotów SCORPION które odbywały się na Rawce jakieś 25 lat temu bo to chyba tam zaraziłem się motocyklami.marcinskc pisze:Jak będzie pogoda to ja się piszę.
- marcinskc
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
No fakt daleko nie jest, ale biorac pod uwage ostatnie anomalia pogodowe moze byc roznie. Co chwila jakies oberwanie chmury i leje az potoki plyna ulicami. W Nieborowie w zeszlym roku zlot byl, a w tym narazie nic nie slychac albo ja jestem niedoinformowany. A zlotow na Rawce nie pamietam (mialem wtedy jakies 2 lata)puzon pisze:hehe Ten kawałek to można przy -15*C pokonać. A w samych Skierniewkach nic się nie dzieje?? Słyszałem że w Nieborowie są zloty. Szkoda że nie ma już zlotów SCORPION które odbywały się na Rawce jakieś 25 lat temu bo to chyba tam zaraziłem się motocyklami.marcinskc pisze:Jak będzie pogoda to ja się piszę.