Jeżeli nic w międzyczasie się nie stanie to będe choćby na chwilę ale nie rezerwuje noclegu bo będę miał ze sobą namiot.emil pisze:a Ty Piotrze sie nie zapisujesz ;>?
Decyzję podejmuje niestety na kilka dni przed terminem dlatego nie rezerwuję.
Inaczej sobie tego nie wyobrażamFisher pisze:A tak btw, myślę że przynajmniej większość z was na co dzień ma sztywno i oficjalnie w pracy, więc po co jeszcze tak w weekend? Ja tam z chęcią rozpalę ognicho, wezmę flachę w dłoń a w drugą kija z kiełbasą i będzie zajebiście Piosenki przy ognisku, zero "oficjalki", rozmowy z fajnymi ludźmi i trunki z % - już nie mogę się doczekać
no i dla mnie spoko mi odpowiada, pytałem aby wiedzieć co i jakemil pisze:raczej druga opcja kolego
Fisher pisze:Ja tam z chęcią rozpalę ognicho, wezmę flachę w dłoń a w drugą kija z kiełbasą i będzie zajebiściePiosenki przy ognisku, zero "oficjalki", rozmowy z fajnymi ludźmi i trunki z % - już nie mogę się doczekać
Owszem, tak jak napisałem we wcześniejszym poście. Katowice Szopienice (dzielnica Katowic) w pobliżu SelgrosaGieniu pisze:to jest w Katowicach (Szopienice) ????Fisher pisze:Tym samym powstała prosta, pusta i równa ślepa uliczka.
Owszem, można nawet na pizze wyskoczyć, albo zamówić dowózemil pisze:do zaopatrzenia jest ok 6km na centrum Jaworzna pod hute szkła czy co to tam jest, więc nie ma tragedii
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości