1. Amortyzator skrętu firmy Scotts Performance koszt 519USD + 408PLN cło, w moim przekonaniu, mimo tego że vfr-ka prowadzi się dobrze i bez amortyzatora skrętu to jest to zupełna inna jazda, nierówności, drogi szutrowe nie ma problemu, amortyzator Scotta ma oprócz głównej regulacji jak Ohlins dwie dodatkowe, przy dużych prędkościach oraz przy maksymalnym skręcie.
2. Szyba Givi jest ok, ma deflektor, coś około 500PLN, oryginał był dla mnie zbyt niski. Odradzam zakup oryginalnej szyby akcesoryjnej Hondy która pękła przy mocowaniu, historia powtórzyła się również z egzemplarzem który dostałem w ramach gwarancji

3. Cała kanapa mariomoto 480 z przesyłką, 800km nie problem, dobre podparcie ud, moja dziewczyna na oryginalnej nie chce jeździć, bez porównania.
4. Wydech Leo Vince 2400PLN z montażem, raczej to fanaberia niż faktycznie potrzeba, ale w korkach się sprawdza no i pasuje z oryginalnymi kuframi. Ma db killery więc w razie potrzeby można zamontować na zagraniczny wyjazd. No i 5 kg mniej

5. Oryginalne kufry Hondy, jedyna zaleta że nie wystają zbytnio poza obrys moto, wykonanie porażka za te pieniądze

To moje spostrzeżenia, mam nadzieje że Wam pomogą w dokonywaniu słusznych decyzji zakupowych.