Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Kę? Ale co malował?adjar pisze:A tym razem też będziesz malował na czarno, czy może korzystając z okazji planujesz kolorek zmienić?

[ Dodano: 2010-05-07, 12:43 ]
To się trza do DD udać, pokłócić z Sową, dowalić parę razy Morsowi, a nie o fotki prosić.Dzo-Dzo pisze:Zapodajcie kilka świerzych zdjęć,- jak wyglądają postępy,- ciekawski jestem

- Dzo-Dzo
- klepacz
- Imię: Paweł
Jak czytam wasze posty to czuję się jak bym tam był cały czaseater pisze:Dzo-Dzo napisał/a:
Zapodajcie kilka świerzych zdjęć,- jak wyglądają postępy,- ciekawski jestem
To się trza do DD udać, pokłócić z Sową, dowalić parę razy Morsowi, a nie o fotki prosić.

Tylko jakiś ślepy jestem i za wiele nie widzę

Na miłe słówka i uściski przyjaźni będzie jeszcze poraeater pisze:pokłócić z Sową, dowalić parę razy Morsowi

... gril przetestowany.
Juz wiadomo, żę:
1.Kembasy smakują z niego lepiej
2.Do skutecznego odpalenia potrzebne są 2 worki brykietu
3.Rozwiązał się problem bujającego się ramienia, bo optymalna temperatura występuje jak ruszt leży na kamieniach.
4. Wszyscy się najedli do sytat:powierzchnia optymalna
Brawo Panowie konstruktorzy
Zdjącka załączy Michał po powrocie do Konina.
PS: zapomniałem dodać, że chlanie bylo - Kamila robi przepyszną kawę z mlakiem
Juz wiadomo, żę:
1.Kembasy smakują z niego lepiej

2.Do skutecznego odpalenia potrzebne są 2 worki brykietu
3.Rozwiązał się problem bujającego się ramienia, bo optymalna temperatura występuje jak ruszt leży na kamieniach.
4. Wszyscy się najedli do sytat:powierzchnia optymalna
Brawo Panowie konstruktorzy

Zdjącka załączy Michał po powrocie do Konina.
PS: zapomniałem dodać, że chlanie bylo - Kamila robi przepyszną kawę z mlakiem

Widzę Rożenku, że pamiętałeś o widoczkach. Trochę tam trzeba będzie jeszcze podziałać. Zastąpić te płyty OSB czymś estetycznym i jakoś damy radę.
Konstrukcja choć odbiega od pomysłu to będą państwo zadowolooooone. Cza pomyśleć nad odciążeniem wyglądu, a jak zawiśnie ten szyld nad szyldy co to go Rożen urodził to nikt nam nie podskoczy. 
Damy radę.
Zostawiliście mi z jedną kełbaskę?

Damy radę.
Zostawiliście mi z jedną kełbaskę?