Jak mówiłem że jesteśmy niewielką grupą zapaleńców która chce przynieść dzieciom trochę uśmiechu i nie jesteśmy w stanie porównywać się do takich sponsorów jak np STOEN to powiedzieli mi że to najważniejszy dzień w roku dla dzieci. A my się do tego przyczyniamy. Nie odpuszczajmy tego zaszczytu że to nasz klub da im trochę blasku. Niekiedy być może ostatniego.
[ Dodano: 2010-04-29, 03:53 ]
Mamy wstęne przewidywania co do ilości dzieci:
w sumie około 400 (liczba szacowana, do ostarniego tygodnia nie znana)
około
100 dzieci w wieku niemowlęcym (prezenciki bez słodyczy, pluszaki, zabawki, ubranka)
100 w wieku przedszkolnym
150 w wieku szkoły podstawowej
50 młodzież
[ Dodano: 2010-04-29, 04:00 ]
Z rozmów wynika że bardzo były cenione:
-wata cukrowa na patyku
-grochówka
-lody
w zasadzie każda atrakcja przez nas zrobiona, była bardzo chwalona ale proponowali byśmy z tych ww nie zrezygnowali.
Pomysły na osoby medialne były przyjmowane dość spokojnie i też grono kierownicze wypowiadało się że były by to atrakcje dla nas, nie dla dzieci.
Dzieci rozpoznaja takie postacie jak:
Kubica
Hołowczyc
Małysz
(reklamy i ekstrmalne sporty robiące wrażenie)
Bardzo dobrze były przyjmowane stroje-maskotki. Spróbujcie poruszyć swoich znajomych, może coś mają. Co z naszym kurczakiem?
[ Dodano: 2010-04-29, 04:01 ]
Aha, dzieci długo nie chciały się umyć po malowaniu twarzy. To była właśnie ta radość!

[ Dodano: 2010-04-29, 04:04 ]
arcziartur bardzo by się przydało kilka barierek, dosłownie 6 sztuk już w czwartek dla odgrodzenia parkingu. Samochody będą wyjeżdzały ale już nie będą wpuszczane na teren parkingu.
[ Dodano: 2010-04-29, 04:07 ]
Czy ktoś może zrobić identyfikatory dla pojazdów w postaci kartki A6 (1/4 A4) z kolorowym logotypem VFR OC i miejscem na wpisanie numeru rejestracyjnego oraz nazwiska? Myślę że tak ze 20 sztuk.
Ułatwi nam to poruszanie się samochodami po terenie CZD bez zatrzymywania przez ochronę?