POZYTYWNIE :)
- abook
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Pierwsze 1000km (słownie: tysiąć kilometrów) nawinięte, na pierwszym motocyklu w karierze 2 kółek 

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale po co ryzykować?
Kluczborski Klub Miłośników VW Garbusa
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Gratulacje 
Tylko teraz uważaj jeszcze bardziej, bo jest takie niepisane prawo, że po pierwszych bezpiecznie i czujnie przelatanych kilometrach, nastepuje rozluźnienie i syndrom "umiem już wszystko, sytuacje na drodze mnie nie zaskoczą". Bardzo łatwo wtedy o glebę.
Szerokości!
PS - latam co jakiś czas z Gliwic do Wieruszowa, będę Cie wypartywał na obwodnicy Kluczborka

Tylko teraz uważaj jeszcze bardziej, bo jest takie niepisane prawo, że po pierwszych bezpiecznie i czujnie przelatanych kilometrach, nastepuje rozluźnienie i syndrom "umiem już wszystko, sytuacje na drodze mnie nie zaskoczą". Bardzo łatwo wtedy o glebę.
Szerokości!
PS - latam co jakiś czas z Gliwic do Wieruszowa, będę Cie wypartywał na obwodnicy Kluczborka

V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- abook
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Radarro: jak będziesz wiedział o następnym przelocie po obwodnicy Klb, to daj znać, zawsze można sie u "Fryca" na soczek ustawić...
P.S. Dzięki za przestrogę, myślę, że jeszcze dużo czasu minie zanim opanuje tą bestie... narazie pomalutku badam jej i moje możliwości
P.S. Dzięki za przestrogę, myślę, że jeszcze dużo czasu minie zanim opanuje tą bestie... narazie pomalutku badam jej i moje możliwości

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale po co ryzykować?
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Właśnie odebrałem rosyjską wizę!!!!!! Sam fakt, że mi dali roczną wielokrotną to już powód do radości, ale to jeszcze nic. Sprawa strasznie długo się ciągnęła, bo po drodze kilka osób dało d..., na poniedziałek mam kupiony bilet na samolot do Moskwy, a do dzisiejszego poranka nie byłem pewny, czy będę miał tą wizę, czy nie. I mam!!!! Urrrrraaaaaa!!!!!! 

The best is yet to come! 

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: