Napotkane VFRki
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Jak jechałem to widziałem, jakbym nie jechał, to bym nie widział, a że widziałem to jechałemMC_Hammer pisze:A Ty mientka faja jesteś, bo pucujesz, że widujesz ale sam nie jeździszorzyl pisze:nawet posty piszecie koło siebie , no Panowie !

Widziany czerwony rc46 vtec ok 18:30 w legionowie, jechał od Warszawy.
Widziana czerwona rc46 na blachach WA na modlińskiej ok 18:45.
Widziane czerwone rc36 na wiadukcie koło makro na Jerozolimskich. Jechało w stronę Warszawy, ok 19-19:15
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- ZULEK
- pisarz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wiktoro wyluzuj i trochę więcej optymizmupAF pisze:przyznaję się bez biciaZULEK pisze:Żółta jajecznica RC_46 na blachach RZ.. 3036 namierzona w Górze Kalwarii dziś ok. 11:00. Na bank któryś z naszych bo na boczku logo VFR
Przyznać się który do Zulka przelotem nie zajrzał![]()

Widzisz bez bicia paF się przyznał także tak całkiem anonimem nie jest

Swoją drogą Drogi PAF-ie nr mojego phona w profilu jest aktualny i może warto było poznać się "face to face"

- pAF
- teksciarz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
następnym razem zgłaszam się do CiebieZULEK pisze:Wiktoro wyluzuj i trochę więcej optymizmupAF pisze:przyznaję się bez biciaZULEK pisze:Żółta jajecznica RC_46 na blachach RZ.. 3036 namierzona w Górze Kalwarii dziś ok. 11:00. Na bank któryś z naszych bo na boczku logo VFR
Przyznać się który do Zulka przelotem nie zajrzał![]()
![]()
Widzisz bez bicia paF się przyznał także tak całkiem anonimem nie jest![]()
Swoją drogą Drogi PAF-ie nr mojego phona w profilu jest aktualny i może warto było poznać się "face to face"

- maciek 800
- klepacz