Agnieszko B.
Ja to bym usunął jednak cały ten wątek.
Jeden z kolegów ma ładny i dający do myślenia podpis.
"Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów".
Każdy powinien pamiętać, że jest ktoś kto czeka na nasz błąd i nie potrzeba na forum bezsensownych gróźb dzieci które chcą wywołać sensacje czy cokolwiek to ma wywołać.
Już nas i tak wyzywają od dawców, warzyw i co tylko mogą wymyślić.
Podsumowując mój przydługi i jak niektórzy zapewne uznają mało potrzebny wywód: Proponuje usuniecie całego wątku.
Jeden z kolegów ma ładny i dający do myślenia podpis.
"Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów".
Każdy powinien pamiętać, że jest ktoś kto czeka na nasz błąd i nie potrzeba na forum bezsensownych gróźb dzieci które chcą wywołać sensacje czy cokolwiek to ma wywołać.
Już nas i tak wyzywają od dawców, warzyw i co tylko mogą wymyślić.
Podsumowując mój przydługi i jak niektórzy zapewne uznają mało potrzebny wywód: Proponuje usuniecie całego wątku.
http://wiadomosci.oriet.pl/1/31/1,12072 ... ,item.html
Piszą o niej ostatnio

Oczywiście nikt sie nie obraża bo to tylko głupi żart

Piszą o niej ostatnio

Oczywiście nikt sie nie obraża bo to tylko głupi żart

Ostatnio zmieniony pn 19 kwie 2010, 16:23 przez Fred, łącznie zmieniany 1 raz.
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Sąsiad kupił meble do skręcania i kiedy to robił pośliznął się,trzasnął głową o ławe,zmarł na miejscu!!!! NIECH KTOŚ Z WAS TYLKO KUPI MEBLE DO SKRĘCANIA!!!!! to ja mu pokaże!!!!
A tak całkiem na serio to Agnieszka B znajdzie sobie dobrego lekarza,bo ta choroba pewnie się rozwinie i kiedyś kose sprzeda jakiemuś motonicie za brata.
Lub jeszcze inna opcja
popsuć skuter brata....
A tak całkiem na serio to Agnieszka B znajdzie sobie dobrego lekarza,bo ta choroba pewnie się rozwinie i kiedyś kose sprzeda jakiemuś motonicie za brata.
Lub jeszcze inna opcja

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę