Jasna Góra 2010-04-18
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
Artino jak widac informacja kompletnie nie potwierdzona. Sam nie wiem co i jak... nikt nie umial sie zdecydowac ani okreslic czy bedzie. Ja jade ze swoja ekipią... bedziemy na miejscu pewnie kolo 10.00. Tylko nie wiem czy jechac od razu pod klasztor czy gdzies do centrum...
Potem bede dzwonil po ludziach
Potem bede dzwonil po ludziach

- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ja już w domciu. Dziękuje za spotkanie i miło było poznać nieznanych
Dzięki szczególne dla Rudej i Piotra, że wyciągnęli mnie w piątek na Jasną Górę. Za rok też mam zamiar tak jechać - było zaje... 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- przem09
- zadomowiony
Mi tez sie udalo wrocic choc po drodze tam nie wim czy to ktos od nas czarna RC46 na blachach WB.. wyprzedzila mnie i pomyslalem ale ladna kuferek itp... i po kilku kilometrach patrzymy samochod stoi zjezzdza na pobocze a vfr w rowie.... Kierowcy na 1 rzut oka nic nie bylo wezwano pogotowie moto jak po szlifie, opona przednia peknieta. Gosc mowi ze czerwony maly samohcod zajechal mu droge... kilka osob sie juz zatryzmalo i mowia ze czerwona almera bo wczesniej na stacji bylo w niej 4 malolatow po %% i do kazdego ze beda sie scigac... No i zepchneli kolesia do rowu:/ na szczescie jak za pewne wiecie policji bylo dzis duuuzo wiec zatrzymalismy szybko kolumne i puscili na raio by zatrzymac i okazalo sie ze po kilkunastu km juz zostali zatrzymani oczywiscie po badaniu po %. Moze jak pojdzie siedziec to reszta glupich jego kolegow zapammieta to sobie.... Tylko Ciekaw jestem co dalej z kierowca pechowej czarnej.... Bo grupa jechalismy wiec jak byla juz policja i gosc byl w miare ok to pojechalismy tylko motorek na nogi postawilismy
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
My też już szczęśliwie w domku.
Towarzystwo rewelacja, pogoda marzenie:)
Dzięki jeszcze raz wszystkim za wspaniały wypad i do zobaczenia.
P.S. Mam nadzieje że udało się naprawić motocykl na stacji drogiemu koleżeństwu z Centurium
Towarzystwo rewelacja, pogoda marzenie:)
Dzięki jeszcze raz wszystkim za wspaniały wypad i do zobaczenia.
P.S. Mam nadzieje że udało się naprawić motocykl na stacji drogiemu koleżeństwu z Centurium

Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
Ja spotkałem dzis 2 VFR o nieznajomym pochodzeniu.
Jedna żółta 800Fi na blachach DW stała obok mnie ale bez właściciela - stałem obok baru
Druga z właścicielem - niebieska 800Fi ale nie wiem kto bo jechał
Wojtek, gdzieś Ty sie schował na stacji? Ruszyliśmy z ekipą Emila a Ty się gdzieś schowałes
Ps. Jeżeli chodzi o ogólne spotkanie VFR-OC to lipa straszna, rok temu to co innego...
Jedna żółta 800Fi na blachach DW stała obok mnie ale bez właściciela - stałem obok baru
Druga z właścicielem - niebieska 800Fi ale nie wiem kto bo jechał
Wojtek, gdzieś Ty sie schował na stacji? Ruszyliśmy z ekipą Emila a Ty się gdzieś schowałes

Ps. Jeżeli chodzi o ogólne spotkanie VFR-OC to lipa straszna, rok temu to co innego...